Xania

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης

Τον Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνο Δαδούδη, ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά με αφορμή των εορτασμών των Εισοδίων της Θεοτόκου, υποδέχθηκε στο γραφείο του πρόσφατα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Τον συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών συνόδευσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, Πύραρχος, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, ενώ από την πλευρά του Δήμου, παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Μιχάλης Τσουπάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Χανίων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων ο Δήμος Χανίων θωρακίστηκε σε τέτοιο βαθμό, που ένα απαιτητικό καλοκαίρι, όπως το φετινό, ξεπεράστηκε χωρίς προβλήματα.

Ο κ. Σημανδηράκης με την ολοκλήρωση της συνάντησης προσέφερε στον Συντονιστή τη δίτομη βιογραφία του Ελ. Βενιζέλου, με την ευχή για κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/581379/ston-dimarcho-chanion-o-syntonistis-pyrosvestikon-ypiresion-voreiou-notiou-aigaiou-kritis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button