Xania

Συγχαρητήρια επιστολή του Άρη Παπαδογιάννη, στο νέο Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης

Σε συγχαρητήρια του επιστολή προς το νέο Πρύτανη Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Μιχάλη Ζερβάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης αναφέρει:

«Αξιότιμε Κύριε Πρύτανη

Με αφορμή την ομόφωνη εκλογή σας, στην θέση του νέου Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχηθώ παράλληλα να έχετε μια παραγωγική θητεία.

Η συνεργασία με τα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα του νησιού, αποτελεί ζήτημα απόλυτης προτεραιότητας για τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, αλλά και για εμένα προσωπικά.

Την συνεργασία αυτή, την επιζητούμε, με δεδομένο ότι πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης και του έμψυχου δυναμικού του. Μέσα από αυτήν, μπορεί να προκύψουν ακόμη σημαντικότερα αποτελέσματα, όχι μόνο για τους φορείς που εκπροσωπούμε, αλλά για την Ανάπτυξη της Κρήτης, σε γενικότερο επίπεδο.

Θα ήθελα ακόμη, να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου, στους συνεργάτες σας, τους Αντιπρυτάνεις του ιδρύματος, όπου όλοι μαζί συνθέτετε πλέον ένα δυναμικό σύνολο, που θα εργαστεί άοκνα για την περαιτέρω αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού μας ιδρύματος.

Τέλος, να ευχαριστήσω την απελθούσα πρυτανική αρχή και προσωπικά τον προκάτοχό σας, κ. Διαμαντόπουλο, για το πολυεπίπεδο έργο που παράχθηκε τα προηγούμενα χρόνια στο Πολυτεχνείο Κρήτης».

πηγή: creta24

sygcharitiria-epistoli-ari-papadogianni-neo-prytani-polytechneioy-kritis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button