Xania

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη

Μουδιασμένα είναι τα Χανιά μετά την είδηση της απώλειας του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Πολιτικοί και θεσμικοί φορείς εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του βουλευτή για την απώλεια του.

Ακολουθούν τα συλλυπητήρια

Συλλυπητήρια της βουλευτού Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη

Βαθιά συντετριμμένη, από τον απροσδόκητο χαμό του Μανούσου Βολουδάκη. Είχαμε όλοι πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο συνάδελφος και φίλος Μανούσος Βολουδάκης υπήρξε επί πολλά χρόνια εξαιρετικός εκπρόσωπος του λαού των Χανίων.

Μέχρι και πριν ένα μήνα έδινε μάχες στη βουλή για τα συμφέροντα των Χανιωτών. Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, για την οικογένειά του, την οικογένεια της ΝΔ αλλά και ολόκληρο το λαό των Χανίων. Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην σύζυγό του Σέβη, στα τρία του παιδιά, και σε όλη την οικογένειά του.

Συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μετά την ανακοίνωση για τον αδόκητο θάνατο του βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Μανούσου Βολουδάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η είδηση του πρόωρου θανάτου του Βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη μας θλίβει βαθιά. Ένας πολιτικός με συνέπεια και εντιμότητα. Ένας Βουλευτής που τιμήθηκε από την κοινωνία των Χανίων, την οποία υπηρέτησε σε κάθε βήμα της πολιτικής του διαδρομής. Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα Χανιά, στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στην Ελληνική Βουλή και βεβαίως στους συνεργάτες και την οικογένειά του. Η μνήμη του θα αποτελεί για όλους μας πολύτιμη παρακαταθήκη και οδηγό. Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα τρία του παιδιά».

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων για τον αιφνίδιο θάνατο του Βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη

Με αφορμή την είδηση θανάτου του Βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει:

«Η αιφνίδια είδηση του θανάτου του Μανούσου Βολουδάκη, προκαλεί μεγάλο πόνο και οδύνη στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας και στην κοινωνία των Χανίων. Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος με την πολιτική του σταδιοδρομία, το ήθος και την ευγένειά του, διέγραψε μια πορεία ζωής άξια θαυμασμού και σεβασμού.

Ο Μανούσος, μας αποχαιρετά σήμερα σε ηλικία μόλις 57 ετών, αφήνει όμως μια σπουδαία παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή του τόπου μας∙ ήταν ένας συνεπής Δημοκράτης, ένας αφοσιωμένος κοινοβουλευτικός, που τίμησε την εμπιστοσύνη των Χανιωτών από όποια θέση και αν διετέλεσε, στη μακρόχρονη παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με τον Μανούσο παλέψαμε και διεκδικήσαμε από κοινού ζητήματα, που αφορούν στα συμφέροντα του Δήμου Χανίων και πολλές από τις σημαντικές επιτυχίες του Δήμου, επιτεύχθηκαν χάρη στη δική του συμβολή.

Προσωπικά, αποχαιρετώ σήμερα έναν ευπατρίδη που προσέφερε με απόλυτη συνέπεια, εντιμότητα και σοβαρότητα στα Χανιά, η αξιοπρέπεια και το ήθος του οποίου, θα αποτελούν πάντα ένα σημείο αναφοράς για τις νεότερες γενιές.

Στη σκέψη μας βρίσκεται η οικογένεια που αφήνει πίσω του, τα τρία του παιδιά, και η σύζυγος του και ευχόμαστε από καρδιάς, να βρουν τη δύναμη για να διαχειριστούν τη μεγάλη απώλεια.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζουμε στην οικογένεια και του οικείους του, τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια και κηρύσσουμε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα πένθους για τον Δήμο Χανίων την ημέρα που θα τελεστεί η κηδεία».

Συλλυπητήρια του Γιάννη Κεφαλογιάννη για την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού μου συναδέλφου και φίλου Μανούσου Βολουδάκη, με τον οποίο συνυπηρετήσαμε για πολλά χρόνια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο Μανούσος πορεύτηκε πάντοτε με ήθος και εντιμότητα στον προσωπικό και πολιτικό του βίο και παρέμεινε αταλάντευτος στις ιδέες και τα πιστεύω του, ιδιαίτερα για τον τόπο του, τα Χανιά. Υπήρξε εξέχον στέλεχος της παράταξης μας, μα πάνω από όλα λάτρης της Κρήτης και των ανθρώπων της. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του»

Συλλυπητήρια του δημάρχου Κισσάμου για την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη

Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη.

Ο Μανούσος διακρίθηκε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ευγένεια του, και υπηρέτησε τον δημόσιο βίο, πάντα με θέσεις δημοκρατικές και προοδευτικές, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του. Στάθηκε ακούραστος μαχητής της ζωής, σωστός οικογενειάρχης, ένας άνθρωπος προσηνής και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Η απώλειά του αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Συλλυπητήρια του δημάρχου Καντάνου Σελίνου για την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη

O Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου κ. Αντώνιος Κων. Περράκης στο άκουσμα της απώλειας του Μανούσου Βολουδάκη, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Για τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του»

Συλλυπητήρια από την νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Χανίων

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Χανίων εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη, βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μανούσος Βολουδάκης πολιτεύθηκε με αξιοπρέπεια και ήθος, τιμώντας το αξίωμα του. Δεν εξέφρασε πότε ακραίες απόψεις και παρά την πολιτική μας απόσταση πορευθήκαμε στη βάση του διαλόγου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήρια από την νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων, συνάμα με την χανιώτικη κοινωνία, ενημερώθηκε με θλίψη για τον θάνατο του Βουλετή Χανίων και πρ. Υπουργού της Ν.Δ., Μανούσου Βολουδάκη.

Οι πολιτικές μας διαφορές δεδομένες, όμως το πολιτικό ήθος που τον χαρακτήριζε καθιστά την απώλεια του μεγάλη για την πολιτική ζωή του Νομού Χανίων.

Ευχόμαστε ειλικρινή συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο ιατρικός σύλλογος Χανίων εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΝΙΩΝ Μανούσου Βολουδάκη σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια .

2ον Να παραστεί μέλος του ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία.

3ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στην μνήμη του, στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/608519/syllypitiria-minymata-gia-tin-apoleia-tou-manousou-voloudaki/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button