Xania

Συνάντηση με τον Νίκο Καλογερή ο Γ. Κασσελάκης

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ.Κασσελάκης Ιωάννης στα πλαίσια των προεκλογικών του επαφών συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ.Καλογερή με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του νομού μας.Κοινό όραμα είναι η ανάπτυξη της ενδοχώρας αλλά και των τουριστικών υποδομών,η προστασία του περιβάλλοντος και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.Ο κ.Κασσελάκης εξέθεσε τα σχέδια που σκοπεύει να προωθήσει για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και άκουσε τα θέματα που αυτή την στιγμή απασχολούν τον αντιπεριφερειάρχη.

Η αγαστή σχέση μεταξύ περιφέρειας και δήμων θα εγγυάται την ομαλή υλοποίηση όλων των έργων που θα καταστήσουν το νομό ιδανικό τόπο για τους κατοίκους του και ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού.

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης επισκέφτηκε το ΚΤΕΛ Χανίων και συνομίλησε με τον πρόεδρο κ.Γιάννη Καψανάκη τον οποίο συνεχάρη διότι το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων -Ρεθύμνου είναι το μεγαλύτερο περιφερειακό της Ελλάδας ,με σύγχρονο στόλο και δίκτυο που καλύπτει όλες τις απομακρυσμένες περιοχές του νομού αλλά και διασυνδέει τα Χανιά με όλη την Ελλάδα.Και βέβαια καθημερινά μεταφέρει τους μαθητές στα σχολεία τους.

Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με τον κ. Παναγιώτη Σβουράκη ,πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων .

Το ΕΑΚ Χανίων διαχειρίζεται και συντηρεί τους αθλητικούς χώρους που υπάγονται σε αυτό και προάγει τον μαζικό ,σωματειακό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Με καλό προγραμματισμό και συνετές αποφάσεις οι εγκαταστάσεις του Εθνικού Σταδίου Χανίων “Έλενας Βενιζέλου “, του Κλειστού Γυμναστηρίου Χανίων , της Αντισφαίρισης Χανίων ,του Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων και του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων υποδέχονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες ,μικρούς και μεγάλους ,που επιθυμούν να αθληθούν σε χώρους σύγχρονους και ασφαλείς.

Συνάντηση με τον Νίκο Καλογερή ο Γ. Κασσελάκης

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button