Xania

Τραγωδία στο κέντρο των Χανίων – Νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα μετά από φωτιά (φωτο)

Ενώπιον ενός σοκαριστικού θεάματος βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία το πρωί της Δευτέρας (20/2). Σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου επί της οδού Λισσού στον Κουμπέ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπήρξε φωτιά (λίγο πριν τις 11) με συνέπεια να καεί και να χάσει τη ζωήτης μια 69χρονη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η γυναίκα πιθανόν να ξέχασε κάποιο κερί αναμμένο ή κάποιο άλλο αντικείμενο που έφερε φωτιά, το οποίο έπεσε πάνω της και αδύναμη να αντιδράσει, δυστυχώς την έκαψε με συνέπεια να χάσει τη ζωή της

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής με 7 άνδρες, καθώς επίσης και το ανακριτικό, ενώ έφτασαν και δυνάμεις της αστυνομίας.

Η γειτονιά είναι ανάστατη από το συμβάν καθώς η γυναίκα ζούσε μόνη της (θρηνούσε την απώλεια του συζύγου της) και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή, καθώς μάλιστα ήταν και εκπαιδευτικός. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα φρόντιζε μια οικιακή βοηθός, η οποία φέρεται, την ώρα του συμβάντος να απουσίαζε από το σπίτι.

Η έρευνα των Αρχών πάντως θα καταδείξει τα αίτια του συμβάντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/613004/tragodia-sto-kentro-ton-chanion-nekri-gynaika-se-diamerisma-meta-apo-fotia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button