Xania

Υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για την οριστική απόκτηση του οικοπέδου της ΑΒΕΑ από τον Δήμο Χανίων

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο Δήμος Χανίων αποκτά οριστικά το οικόπεδο της πρώην ΑΒΕΑ στη Νέα Χώρα, μετά την υπογραφή του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος από την ΑΕ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Για την εξέλιξη ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, ο οποίος έκανε λόγο για ακόμη μία εξαιρετικά σημαντική στιγμή «καθώς η πρώτη απόφαση που πήρε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο μετά τη σύστασή του, επιτέλους παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης».
Ο κ. Σημανδηράκης δήλωσε την ικανοποίηση και τη συγκίνησή του για τη διεκδίκηση που πήρε ξεκίνησε η παρούσα δημοτική αρχή, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε τη συνδρομή πολλών ανθρώπων που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα, τους οποίους και ευχαρίστησε, ξεχωριστή εξ αυτών αυτή του Προέδρου του Δ.Σ. Χανίων, Ευτύχη Δαμιανάκη που όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «ήταν άοκνη η προσπάθεια και προσωπική εργασία που κατέβαλλε, ενώ με την επιμονή του σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, που μας οδήγησε στο σήμερα, ξεπεράσαμε όλες τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις».

Το Προεδρικό Διάταγμα εγκρίνει την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού́ σχεδίου πόλεως Χανίων, της Δημοτικής Ενότητας Χανίων του Δήμου Χανίων (ν. Χανίων) και ειδικότερα, με άρση και επανεπιλογή́ ρυμοτομικού́ βάρους στον κοινωφελή́ χώρο (Κ), οικοδομικό τετράγωνο (ΟΤ) 28β.

https://creta24.gr/ypografike-to-proedriko-diatagma-tin-oristiki-apoktisi-oikopedoy-tis-avea-ton-dimo-chanion/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button