Xania

Χανιά – διπλό φονικό Σφηνάρι: Γιος θύματος «είμαστε σίγουροι ότι το έκαναν αυτοί. Έχουν ομολογήσει»

Φωτό αρχείου

Συνεχής ενημέρωση

Συνεχίζεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης με το διπλό φονικό στο Σφηνάρι το 2015 που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η υπόθεση αναβιώνει για δεύτερη φορά στο Εφετείο Χανίων ύστερα από αναιρετική απόφαση του Αρείου Πάγου πριν λίγους μήνες που ακύρωνε την απόφαση που είχε πάρει το Εφετείο Χανίων το 2020.

Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου το 2017 ωστόσο με απόφαση του Εφετείου Χανίων το 2020 αθωώθηκαν. Μετά την αναιρετική απόφαση του Αρείου Πάγου οι 2 κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν εκ νέου στις φυλακές.

Η υπόθεση ξεκίνησε να εκδικάζεται στο Εφετείο Χανίων το πρωί της Πέμπτης (24/11) ωστόσο ύστερα από μια μακρά διαδικασία με κρίσιμες καταθέσεις μαρτύρων το δικαστήριο διέκοψε και συνεχίζεται σήμερα.

«Γυρνούσε στα καφενεία και έλεγε για τα λεφτά»

Η δίκη συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής με την κατάθεση του γιου της δολοφονημένης γυναίκας ο οποίος ανέφερε ότι « εγώ πληροφορήθηκα για το θάνατο της μητέρας μου από τον θείο μου. Από την κηδεία και εντα άρχισαν οι υποψίες μας. Βλέπαμε στα πρόσωπα τους μια ενοχή μια ψυχρότητα. Η μητερα μου φρόντιζε το γιο του θύματος του μαγείρευε το μην βοηθούσε εμείς το βλέπαμε Πτι μπροστά στα μάτια μας αλλά δεν το πίστευα μας.

Η μητερα μου μας είχε πει ότι ο σύζυγος της είχε στο σπίτι κρυμμένα χρήματα. Μάλιστα μας είχε πει ότι πρόκειται για μεγάλο χρηματικό ποσό. Πιστεύω μεγαλύτερο από τις 60.000 που λενε. Ο μακαρίτης πληροφορηθήκαμε αργότερα ότι έλεγε σε πολλούς συγχωριανούς του ότι φυλάει τα χρήματα του στο σπίτι καθώς δεν εμπιστεύεται τις τράπεζες. Μάλιστα τους προέτρεπε να κάνουν το ίδιο. Η μητερα μου ήξερα μόνο ένα σημείο μέσα στο σπιτι που υπήρχαν χρήματα. Τα παιδιά του θύματος ξέρανε για τα λεφτά στο σπίτι. 

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων η έδρα προχώρησε στη ανάγνωση καταθέσεων από τη Πρωτόδικη δίκη. Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των καταθέσεων η κόρη του θύματος ακούγοντας τις περιγραφές από το στυγερό έγκλημα ξέσπασε σε λυγμούς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/582548/chania-diplo-foniko-sfinari-gios-thymatos-eimaste-sigouroi-oti-to-ekanan-aftoi-echoun-omologisei/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button