Xania

Χανιά: Κέφι και παλμός στην έναρξη του καρναβαλιού με στοιχεία από την κρητική μυθολογία (vid)

Ο Γιώργος Τσαλίκης «απογείωσε» την τελετή έναρξης του Χανιώτικου Καρναβαλιού, που θα διεξαχθεί στη Σούδα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Με τον Γιώργο Τσαλίκη να ξεσηκώνει το κοινό με την αστείρευτη ενέργεια του επί σκηνής, πραγματοποιήθηκε χθες στη Σούδα η τελετή έναρξης του Χανιώτικου καρναβαλιού. Οι επικεφαλής των ομάδων έδωσαν το στίγμα της φετινής διοργάνωσης που αυτή τη φορά είναι εμπνευσμένη από την Κρητική μυθολογία.

Με κέφι και παλμό που παρέσυρε μικρούς και μεγάλους, ο Γιώργος Τσαλίκης κήρυξε την έναρξη του Χανιώτικου Καρναβαλιού που θα διεξαχθεί στη Σούδα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Στη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκαν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Χανιώτικο Καρναβάλι που φέτος έχει τίτλο Σειρήνες και Μούσες και είναι εμπνευσμένο από την Κρητική μυθολογία. Το Χανιώτικο Καρναβάλι διοργανώνεται από τον δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής.

Δείτε εκτενές ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

Με κέφι και παλμό που παρέσυρε μικρούς και μεγάλους, ο Γιώργος Τσαλίκης κήρυξε την έναρξη του Χανιώτικου Καρναβαλιού που θα διεξαχθεί στη Σούδα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Στη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκαν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Χανιώτικο Καρναβάλι που φέτος έχει τίτλο Σειρήνες και Μούσες και είναι εμπνευσμένο από την Κρητική μυθολογία. Το Χανιώτικο Καρναβάλι διοργανώνεται από τον δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής.

Δείτε εκτενές ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

neakriti.gr

πηγή: apokoronaslife

%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%ce%ba%ce%ad%cf%86%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button