Xania

Χανιά: Καταδικάστηκε επειδή δάγκωσε γιατρό

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Χανίων βρέθηκαν την Τρίτη τέσσερα άτομα, ένας πατέρας, ένας γιος και δυο ακόμα συγγενείς τους με κατηγορίες για επίθεση σε βάρος γιατρού και αντίσταση κατά αστυνομικού το 2016. Το δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση των δυο από τους τέσσερις κατηγορούμενους ενώ στους άλλους δυο τους καταδίκασε.

Ειδικότερα με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Χανίων επιβλήθηκε στον γιο ποινή φυλάκισης 24 μηνών με αναστολή για το δάγκωμα στο αυτί στο γιατρό ενώ στον πατέρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή για αντίσταση στην προσπάθεια του αστυνομικού να τον συλλάβει.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Ρεθύμνης το 2016 όταν μεταφέρθηκε ένας νεαρός ελαφρά τραυματίας από τροχαίο. Ενώ βρισκόταν μέσα στο ιατρείο ο νεαρός αδερφός του άρχισε να διαμαρτύρεται, πιθανότατα για το ΕΚΑΒ, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Στα επείγοντα έφτασε και ο πατέρας τους, ενώ ο νεαρός σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε γιατρό τον οποίο μάλιστα δάγκωσε και στο αυτί. Στη συνέχεια στο νοσοκομείο έφτασαν και αστυνομικοί αλλά όταν επιχείρησαν να συλλάβουν το νεαρό, το επεισόδιο πήρε διαστάσεις. Στην σύλληψη από αστυνομικό αντιστάθηκε και ο πατέρας των νεαρών. Τελικά οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να συλλάβουν τέσσερα άτομα εκείνο το βράδυ, τον πατέρα, τον γιο και δυο ακόμα συγγενείς του είχαν έρθει στα ΤΕΠ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/620552/chania-katadikastike-epeidi-dagkose-giatro/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button