Xania

Χανιά: «Ο λαός με το ΚΚΕ στους αγώνες και στις κάλπες»

Με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και την νέα επίσκεψη στα Χανιά του αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ Σπύρος Αγριμάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στις πολιτικές που ασκεί η σημερινή κυβέρνηση, αλλά και οι προηγούμενες.

Ο κ. Αγριμάκης ξεκινώντας από την τραγωδία στα Τέμπη, την χαρακτήρισε ως έγκλημα με αιτία το κέρδος, ενώ χαιρέτισε τις μαζικές συγκεντρώσεις της νεολαίας και όχι μόνο.

Παράλληλα κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν βροντερό παρών και στις απεργιακές συγκεντρώσεις εν όψει της πανελλαδικής, πανεργατικής 24ωρης απεργίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/3.

Σε ότι αφορά στο αεροπλανοφόρο κατήγγειλε την τραμπούκικη – όπως είπε – συμπεριφορά μελών του πληρώματος, τόνισε πως η ύπαρξη των βάσεων στα Χανιά «στοχοποιεί» τον τόπο και τον βάζει σε τεράστιους κινδύνους, ενώ κάλεσε όλο τον λαό να αντιταχθεί στην μετατροπή των Χανίων σε ορμητήριο της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Νίκος Βουρλάκης επεσήμανε πως  ουσιαστικά δεν υπάρχουν οφέλη για τον τόπο από την παρουσία των μελών του πληρώματος του αεροπλανοφόρου.

Τέλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αλέκος Μαρινάκης, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος Βουλευτής Χανίων του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα τοπικά προβλήματα που δεν προχωρούν για την εξεύρεση λύσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/620003/chania-o-laos-me-to-kke-stous-agones-kai-stis-kalpes/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button