Xania

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο δήμος Καντάνου Σελίνου (φωτο)

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, στο Δημαρχείο στην Παλαιόχωρα, σε μία λιτή τελετή όπου ο ιερέας Νικόλαος Λαμπάκης, εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ευλόγησε την βασιλόπιτα, παρουσία του Δημάρχου Αντωνίου Κων. Περράκη, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, Προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων, Δημοτικών Συμβούλων και των Υπαλλήλων του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Ο Δήμαρχος Αντώνιος Κων. Περράκης στον χαιρετισμό που απηύθυνε ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο την χρονιά που μας πέρασε και τους ευχήθηκε να έχουν μία καλή νέα χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ευχές απηύθυνε επίσης ο ιερέας π. Νικόλαος Λαμπάκης για την νέα χρονιά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία φλουριά που είχε η βασιλόπιτα τα πέτυχαν ο Δήμαρχος και δύο υπάλληλοι του Δήμου οι οποίοι λαμβάνουν ως δώρο δύο ημέρες τιμητικής άδειας.

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου ευχαριστεί θερμά το αρτοποιείο της οικογένειας Βακάκη στην Παλαιόχωρα, για την προσφορά προς τον Δήμο της βασιλόπιτας και των εκλεκτών εδεσμάτων του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/598748/ekopse-tin-protochroniatiki-pita-tou-o-dimos-kantanou-selinou-foto/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button