Xania

Ένα νέο τραπέζι του πινγκ-πονγκ από ανακυκλώσιμα υλικά  για τους μαθητές του 12ου & 18ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων

Στη δωρεά ενός ακόμα τραπεζιού του πινγκ – πονγκ αλλά και συνοδευτικού αθλητικού εξοπλισμού για τους μαθητές του 12ου και 18ου Δημοτικού Σχολείο Χανίων προχώρησαν ο Δήμος Χανίων και η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. ΟΤΑ). Στην επίσκεψη, που πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 2/6/2023 το πρωί στο σχολείο, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου & Πρόεδρος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε., Μιχάλης Τσουπάκης, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα συνεργεία του Δήμου, Γιάννης Νικηφοράκης και ο Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., Κώστας Πατεράκης, συναντήθηκαν με μαθητές και τους παρέδωσαν τον νέο αθλητικό εξοπλισμό.

Το τραπέζι του πινγκ-πονγκ φτιάχτηκε από τα συνεργεία του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., εξολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά και είναι το δεύτερο, που παραδίδεται σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Χανίων μέσα σε λίγους μήνες.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε., Μιχάλης Τσουπάκης, σε δήλωσή του επισημαίνει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς μέσα σε λίγους μήνες δημιουργήσαμε και παραδώσαμε σε μαθητές των σχολείων μας ένα ακόμα τραπέζι πινγκ-πονγκ. Λίγες μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος δίνουμε το μήνυμα της επαναχρησιμοποίησης στα παιδιά, αφού το τραπέζι στην ουσία αποτελείται από έναν παλιό μαυροπίνακα, που αντί να καταλήξει στα σκουπίδια, μετατράπηκε σε κάτι δημιουργικό».

Όπως διευκρίνισε ο κ. Τσουπάκης έχουν ήδη περισυλλέγει και άλλοι μαυροπίνακες, οι οποίοι θα μετατραπούν σε τραπέζια πινγκ-πονγκ και θα δοθούν και σε άλλα σχολεία, μαζί με τον κατάλληλο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει φυσικά ρακέτες και μπαλάκια.

Από την πλευρά του ο κ. Νικηφοράκης υπογράμμισε: «Τα συνεργεία του Δήμου Χανίων έχουν αποδείξει ξανά και ξανά ότι διαθέτουν κέφι και φαντασία και βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή για τις ανάγκες των σχολείων μας».

Τέλος, στηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων για τον καλλωπισμό του σχολείου η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. προχώρησε στη δωρεά κομπόστ, που θα χρησιμοποιηθεί για τη φύτευση λουλουδιών και δέντρων.

https://creta24.gr/neo-trapezi-pingk-pongk-anakyklosima-ylika-toys-mathites-12oy-amp-18oy-dimotikoy-scholeioy-chanion/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button