Xania

Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας: “Ο αντιδήμαρχος Χανίων Γιάννης Νικηφοράκης 4 χρόνια προσπαθεί να μειώσει την περιοχή μας”

Η Ένωση Επιχειρηματιών Δημοτικής Ενότητας Σούδας καυτηρίασε χτες το γεγονός ότι ο δήμος Χανίων δεν έχει μεριμνήσει καθόλου να στολίσει τη Σούδα που αποτελεί πύλη εισόδου στην πόλη, λόγω και του λιμανιού.

Κι όλα αυτά παρά τις… προγραμματικές δηλώσεις, προ ημερών, ότι “η δημοτική αρχή θα δώσει βάρος στις περιαστικές περιοχές”. Φευ… Μια περιοχή όπως η Σούδα μένει “κενή”, λιτή από στολισμό και φυσικά “αδιάφορη” ενόψει Χριστουγέννων.

Όλα αυτά φυσικά έχουν ξεσηκώσει τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της περιοχής…

Παρόλα αυτά, η Ένωση Επιχειρηματιών Δημοτικής Ενότητας Σούδας επανέρχεται και με διευκρινιστική της ενημέρωση επισημαίνει ότι “σχετικά με τον στολισμό της πλατείας της Σούδας καθώς και της ευρύτερης περιοχής θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι δεν ευθύνεται το τοπικό συμβούλιο ούτε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σούδας κύριος Μιχάλης Τσουπάκης. Το όλο θέμα αναστάτωση σε έχει προέλθει από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στολισμού κύριο Ιωάννη Νικηφοράκη“.

Μάλιστα η Ένωση Επιχειρηματιών, εκφράζει την άποψη ότι ο κ. Νικηφοράκης “για 4 χρόνια προσπαθεί να μειώσει την περιοχή μας με ότι αυτό συνεπάγεται”.

Καταληκτικά η Ένωση ζητά “ειλικρινή συγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής καθώς και από τους επαγγελματίες καθώς και εμείς ντρεπόμαστε για αυτές τις εξελίξεις”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/587246/enosi-epicheirimation-soudas-o-antidimarchos-chanion-giannis-nikiforakis-4-chronia-prospathei-na-meiosei-tin-periochi-mas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button