Xania

Αποφυλακίστηκε ο 26χρονος που είχε χτυπήσει την εν διαστάσει συζυγό του και τη γιαγιά της

Την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους του 26χρονου που στις αρχές Μαρτίου χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και τη γιαγιά της, σε ένα ακόμα σοβαρό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας, αποφάσισε την Τρίτη (21/3)το δικαστήριο.

Η πλευρά του 26χρονου Χανιώτη έκανε σχετική αίτηση που έγινε δεκτή την Τρίτη από το δικαστικό συμβούλιο και ενώ πρωτόδικα (στις 8 Μαρτίου) ο 26χρονος είχε κριθεί ένοχος με απόφαση του αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων με ποινή φυλάκισης 5 ετών και 2 μηνών, χωρίς αναστολή. Η απόφαση πάντως του τριμελούς παραμένει σε ισχύ και θα ενεργοποιηθεί (με αυξητική τάση) αν ο 26χρονος δεν επιδείξει καλή συμπεριφορά.

Το δικαστήριο φυσικά έβαλε περιοριστικούς όρους, να εμφανίζεται δηλαδή ο 26χρονος σε ορισθέντα διαστήματα στην αστυνομία και κυρίως να μην πλησιάσει την οικογένεια της 23χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όπως και τη γιαγιά αυτής.

Όλα αυτά μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο, οπότε ο 26χρονος καλείται να δείξει καλή συμπεριφορά στο ενδιάμεσο διάστημα, ειδάλλως η κατάσταση, σύμφωνα με τους συνηγόρους της 23χρονης, θα γίνει άκρως επιβαρυντική για τον ίδιο.

Όπως τόνισε στο Flashnews.gr η δικηγόρος της 23χρονης Μαρία Νταντινάκη, “θέλουμε η πελάτης μας να ζήσει ήρεμα χωρίς να την ενοχλεί ο εν διαστάσει σύζυγός της. Επί της ουσίας, ελπίζουμε πλέον να μην πλησιάσει την οικογένειά της και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση”. 

Τι συνέβη

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε αρχές Μαρτίου σε κεντρική συνοικία των Χανίων όταν ο 26χρονος πήγε στο σπίτι που διέμενε η εν διαστάσει 23χρονη σύζυγος του για να δει το παιδί τους. Λίγες μέρες νωρίτερα η 23χρονη είχε πάρει τη δύσκολη απόφαση να ζητήσει διαζύγιο καθώς ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας και συχνών απειλών από τον σύζυγο της. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η 23χρονη είχε προχωρήσει σε καταγγελίες στο παρελθόν σε βάρος του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία.

πηγή: apokoronaslife

%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-26%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%cf%87%cf%84%cf%85%cf%80/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button