Xania

ΒΟΑΚ: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων – Δείτε που

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, ανακοινώθηκε η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια υλοποίησης του έργου αντιμετώπισης κατολισθητικών φαινομένων επί του ΒΟΑΚ στην Περιοχή 4: Χ.Θ. 13+000 – Χ.Θ. 13+600 (Περιοχή Καλάμι).

Συγκεκριμένα, με τις παραπάνω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προκειμένου αποκατασταθεί τμήμα του νότιου πρανούς του Β.Ο.Α.Κ. η κυκλοφορία θα μετατοπιστεί στο βόρεια άκρο του υφιστάμενου οδοστρώματος του Β.Ο.Α.Κ. και θα διεξάγεται με στένωση λωρίδων κυκλοφορίας, κανονικά και στα δύο ρεύματα.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 06:00 της 16/03/2023 έως την 18:00 ώρα της 01/06/2023.

Για τις ανάγκες τοποθέτησης της προβλεπόμενης σήμανσης του έργου και όπως επιβάλλεται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, από την 06:00 ώρα της 16/03/2023 έως και την 20:00 ώρα της ιδίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τη χ.θ. 12+800 έως χ.θ. 14+600 (περιοχή Καλάμι), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα ρυθμίζεται εκ περιτροπής με τη συνδρομή της Τροχαίας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

πηγή: creta24

voak-nees-kykloforiakes-rythmiseis-logo-ergon-deite-poy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button