Xania

Γεμίζουν τις δεξαμενές οι Χανιώτες με πετρέλαιο θέρμανσης

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των Χανιωτών για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης το οποίο προς το παρόν φαίνεται να είναι μια από τις πιο συμφέρουσες λύσεις θέρμανσης των νοικοκυριών, έναντι του ηλεκτρικού ρεύματος.

Όπως αναφέρει στο flashnews.gr ο πρόεδρος των βενζινοπωλών στα Χανιά, Γιάννης Δρακακάκης: «Κινείται αρκετά αυτό τον καιρό το πετρέλαιο θέρμανσης και παρουσιάζει και αύξηση σε σχέση με πέρσι. Ο κόσμος φοβάται να χρησιμοποιήσει φέτος για τη θέρμανσή του, ηλεκτρικό ρεύμα, οπότε στρέφεται στο πετρέλαιο. Αρκετά σπίτια στα Χανιά που δεν προμηθεύονταν πετρέλαιο τα προηγούμενα χρόνια, φέτος κάνουν παραγγελία»

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές και στα Χανιά που έχουν κάνει αιτήσεις για επίδομα θέρμανσης μετά το άνοιγμα της σχετικής πλατφόρμας τη Δευτέρα επιδιώκοντας να επωφεληθούν από την ενίσχυση που παρέχεται από το κράτος.

Αυτή τη στιγμή η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης βρίσκεται στο 1,48 ευρώ το λίτρο.

Όπως τονίζει ο κ. Δρακακάκης: «Η κίνηση είναι αυξημένη και επειδή οι καταναλωτές θέλουν να ετοιμαστούν εγκαίρως για τον χειμώνα και επειδή ανησυχούν για αύξηση των τιμών, όταν θα σταματήσει στις 15 Νοεμβρίου, η έκπτωση 7,5 λεπτών ανά λίτρο που έχει δοθεί σε κάποιες εταιρείες εμπορίας»»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/576450/gemizoun-tis-dexamenes-oi-chaniotes-me-petrelaio-thermansis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button