Xania

Γιατί εκπαιδευτικοί γονείς και μαθητές εξέφρασαν την οργή τους στα Χανιά;

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές εξέφρασαν με ήρεμο τρόπο την οργή τους για την αδιαφορία στο να φτιαχτεί το πεζοδρόμιο και ο δρόμος μπροστά από το Μουσικό Σχολείο, το 11ο Δημοτικό Σχολείο και τα 11ο και 27ο Νηπιαγωγεία Χανίων, στο ΣΟΔΥ, πραγματοποιώντας συγκέντρωση μπροστά από το σχολικό συγκρότημα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως τόνισαν, το μόνο που έχουν δει ως απάντηση στις κατ’ επανάληψη έγγραφες εκκλήσεις τους στο Δήμο Χανίων τα τελευταία χρόνια, είναι μία μελέτη που δεν δύναται όμως να… υλοποιηθεί!!!

“Θέλουμε ασφάλεια”, φώναζαν τα παιδιά του 11ου Δημοτικού Σχολείου… το αυτονόητο δηλαδή!

Το ερώτημα σε αυτή την περίπτωση, που μάλλον κανείς δεν θα απαντήσει στους μικρούς μαθητές, είναι γιατί δεν έκαναν οι αρμόδιοι αυτό που έπρεπε, με συνέπεια το τροχαίο ατύχημα της περασμένης εβδομάδας, που είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά η αναβάτης μίας μοτοσικλέτας

Στο πλευρό των παιδιών βεβαίως και οι γονείς, ζητώντας να γίνει επιτέλους κάτι, ώστε να νιώσουν ασφάλεια, πρωτίστως τα παιδιά τους, αλλά και οι ίδιοι.

Και οι εκπαιδευτικοί σημειώνουν ότι οι εδώ και χρόνια εκκλήσεις και αιτήματα στο Δήμο Χανίων δεν βρίσκουν… ευήκοα ώτα!h

πηγή: apokoronaslife

%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button