Xania

Δελεαστικό all inclusive πακέτο για το Πάσχα σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο της Κρήτης

Ο καιρός για το Πάσχα πλησιάζει και ήδη μπαίνετε σε σκέψεις για το τι θα κάνετε; Σκέφτεστε να περάσετε τις ημέρες των εορτών κάπου ξεχωριστά, όχι πολύ μακριά από το σπίτι, αλλά χωρίς να ξεφύγει ο προϋπολογισμός σας;

Το Arina Beach Resort, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για την πασχαλινή παραθαλάσσια απόδραση σας!

Τώρα έχετε την ευκαιρία να απολαύστε και εσείς τα προνόμια των all inclusive διακοπών, στο Arina Beach Resort, στο Κοκκίνι Χάνι, 10 μόλις λεπτά από το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, εξαιρετικό φαγητό, προσαρμοσμένο στο κλίμα των ημερών, άφθονα ποτά και cocktails, εδώ θα ζήστε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θέλετε να επιστρέψετε ξανά…

Το πασχαλινό πακέτο διαμονής περιλαμβάνει:

  • Από 150€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση σε all Inclusive, για 2 ενήλικες & 1 παιδί μέχρι 11 ετών σε δωμάτιο Δίκλινο Δωμάτιο με θέα θάλασσα
  • Από 200€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση σε all Inclusive, για οικογενειακό δωμάτιο (δίχωρο) με θέα θάλασσα για 2 ενήλικες & 2 παιδιά μέχρι 11 ετών

Minimum stay : 2 διανυκτερεύσεις

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 2815 308800

Αναλυτικά, στο πασχαλινό all inclusive πακέτο περιλαμβάνονται, όλες οι παρακάτω παροχές:

• Πρόγραμμα All Inclusive

• Μεγάλη Παρασκευή, νηστίσιμος μπουφές

• Μεγάλο Σάββατο, αναστάσιμος μπουφές

• Τσουρέκια και πασχαλινά αυγά σαν καλωσόρισμα στα δωμάτια με την άφιξη

• Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται κρητική τσικουδιά με μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα

• Παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα με ζωντανή μουσική συνοδεύει το ελληνικό γλέντι

• Early check in & Late check out βάσει διαθεσιμότητας

• Παιδική απασχόληση (mini club) για παιδιά από 4 έως 11 ετών

• Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, της sauna, του hamam (ωράριο λειτουργίας: 10:00-18:00). H χρήση της εσωτερικής πισίνας από παιδιά κάτω των 14 ετών επιτρέπεται 10:00-12:00 συνοδεία των γονέων τους

• Ελεύθερη χρήση γυμναστηρίου

Aς γνωρίσουμε όμως καλύτερα το Arina Beach Resort…

Το Arina Beach Resort

Το Arina Beach Resort είναι ένα πραγματικό καταφύγιο, προσφέροντας ήσυχες αποδράσεις σε ζευγάρια αλλά και οικογένειες.

Πλήρως ανακαινισμένο μέσα στο 2022, βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για καθημερινές επισκέψεις στην πόλη αλλά και για μικρές εκδρομές γύρω από τα τοπικά αξιοθέατα.

Κτισμένο πάνω σε μια χρυσαφένια – αμμώδη παραλία (βραβευμένη με γαλάζια σημαία), είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, να γευτείτε τα φρέσκα προϊόντα της τοπικής κουζίνας του νησιού και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Διαμονή

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα και προσφέρουν θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, στους περιποιημένους κήπους ή στις πισίνες.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να απολαύστε την άνεση των δίκλινων δωματίων ή ένα οικογενειακό διαμέρισμα για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας. Για τους πιο απαιτητικούς, τα παραθαλάσσια bungalows με ιδιωτική πισίνα ή οι οικογενειακές μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα, είναι οι ιδανικές επιλογές.

Η άνεση, η μοντέρνα διακόσμηση και το ευχάριστο περιβάλλον, θα σας κερδίσουν σίγουρα, οτιδήποτε και να επιλέξετε.

Μια όμορφη γαστρονομική εμπειρία…

Αφεθείτε σε ένα απολαυστικό γαστρονομικό ταξίδι μέσα από μια ποικιλία επιλογών από την τοπική, μεσογειακή και ασιατική κουζίνα, στα τρία εστιατόρια του συγκροτήματος. 

Δοκιμάστε τα φρέσκα προϊόντα του νησιού που απογειώνονται σε μοναδικούς συνδυασμούς με επίκεντρο τις μεσογειακές γεύσεις. Επίσης, εδώ θα βρείτε και ποικιλία από υγιεινά και χορτοφαγικά πιάτα.

Μην παραλείψετε να απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό ή ένα δροσιστικό cocktail, σ’ ένα από τα 4 bars του Arina, δίπλα στην πισίνα ή στο exclusive bar!

Δραστηριότητες για όλους!

Στο Arina Beach Resort, δεν θα βαρεθείτε ποτέ!… Το υψηλό επίπεδο παροχών περιλαμβάνει πλήθος αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για όλους. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται σίγουρα το waterpark με τις 4 νεροτσουλήθρες που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους, ενώ επίσης υπάρχει και γήπεδο τένις, γυμναστήριο, αλλά οργανωμένος παιδότοπος για τους μικρούς θαμώνες.

Στο κέντρο spa & fitness του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη ποικιλία θεραπειών περιποίησης. Εδώ θα ζήσετε στιγμές εκτόνωσης και χαλάρωσης στα χέρια των ειδικών, ενώ παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιείστε sauna, hamam και τις θερμαινόμενες πισίνες.

Ψυχή και σώμα ξανανιώνουν, μέσα από την όμορφη εμπειρία του Arina Beach Resort!

ARINA BEACH RESORT
Κοκκίνι Χάνι, Ηράκλειο
Τηλ.: 2815 308800
Email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Αξίζει να διαβάσετε

πηγή: flashnews

post/622933/deleastiko-all-inclusive-paketo-gia-to-pascha-se-ena-yperocho-xenodocheio-tis-kritis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button