Xania

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Μανούσου Βολουδάκη

Με δημόσια δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υφυπουργού Μανούσου – Κωνσταντίνου Βολουδάκη, «για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος», σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Για την απώλεια του Μανούσου – Κωνσταντίνου Βολουδάκη, ο κ. Βορίδης δήλωσε:

«Με βαθιά οδύνη υπέγραψα την υπουργική απόφαση για να τελεστεί η κηδεία του Μανούσου Βολουδάκη με δημόσια δαπάνη. Ο Μανούσος υπήρξε συμμαθητής, συμμαχητής, συνάδελφος, φίλος. ‘Ανθρωπος ακέραιος, έντιμος, ικανός, φλογερός πατριώτης υποδειγματικός σύζυγος, στοργικός πατέρας. Βουλευτής και κυβερνητικό στέλεχος απαράμιλλου ήθους, ευρυμαθής και εργατικός. Τον αποχαιρετώ αναπολώντας ήδη τις συζητήσεις μας, τις ισχυρές γνώμες του, τη φιλία του.

Στη σύζυγό του και τα παιδιά του εκφράζω τα θερμότερα και ειλικρινή συλλυπητήριά μου, με ευχές για κουράγιο και δύναμη. Είμαστε όλοι κοντά τους, θα είμαστε μαζί τους για πάντα»

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 12.00 θα πουν οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες και ο πολιτικός κόσμος το τελευταίο αντίο στον Μανούσο Βολουδάκη.

Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 9.00 ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Λουκά Χανίων.

Επιθυμία της οικογένειας, της μητέρας του Αλίκης, της συζύγου του Σέβης και των 3 παιδιών του είναι αντί στεφάνου όποιος επιθυμεί να καταθέσει υπέρ των τριών προνοιακών ιδρυμάτων των Χανίων: ΚΗΦΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ και KKΠΠΚ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/609100/dimosia-dapani-i-kideia-tou-manousou-voloudaki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button