Xania

Διπλο φονικό Ανώγεια: «Ήταν σε κατάσταση αμόκ», υποστήριξε η ιατροδικαστής της πλευράς Καλομοίρη

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας του Γιώργου Ξυλούρη από τον Μανώλη Καλομοίρη, πριν από δυο χρόνια Στ’ Ανώγεια.

Η δίκη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο στα Χανιά με την εξεταση ιδιώτη ιατροδικαστή από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Όπως είπε η βολίδα που δέχτηκε ο Λευτέρης Καλομοίρης από τον Γιώργο Ξυλούρη ήταν στοχευμένη και όχι προϊόν πάλης και συνέβη την ώρα που ο Λευτέρης Καλομοίρης προσπαθούσε να σηκωθεί από κάτω όπου είχε πέσει μετά από μπουνιά που είχε δεχτεί.

Ως προς τα τραύματα του Ξυλούρη προκύπτει ότι οι πρώτες δύο βολίδες που δέχτηκε είναι εξ επαφής. Μεταγενέστερα κατα τη στροφή του σώματος και κατά την πτώση στο έδαφος δέχτηκε και τις υπόλοιπες.

Οι απανωτοι συνεχόμενοι πυροβολισμοί από τον Μανώλη Καλομοίρη εναντίον του Γιώργου Ξυλούρη δείχνουν ότι ο κατηγορούμενος ήταν σε αμόκ και σε μια κατάσταση που δεν μπορούσε να ελέγξει, υποστήριξε η ιατροδικαστής.

Επίσης όπως είπε ο Ξυλούρης από τη στιγμή που δέχτηκε τους δύο πυροβολισμούς εξ επαφής δεν ήταν σε θέση να πυροβολήσει, καταλήγοντας ότι ο πυροβολισμός του Ξυλούρη εναντιον του Λευτέρη Καλομοίρη προηγήθηκε, γιατί μετά τον τραυματισμό του ο Ξυλούρης δε θα μπορούσε να έχει πυροβολήσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/616785/diplo-foniko-anogeia-synechizetai-simera-i-diki-kalomoiri/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button