Xania

Εκλογές 2023: Έρχονται ξανά στην Κρήτη οι πολιτικοί αρχηγοί

Δεν πρόλαβαν να φύγουν και ξανάρχονται στην Κρήτη οι αρχηγοί των κομμάτων, ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Τον «χορό» των προεκλογικών περιοδειών ξεκίνησε σήμερα Τρίτη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με διήμερη επίσκεψή του και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, σε Ηράκλειο, Λασίθι, Ρέθυμνο και Χανιά μέχρι την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Στην Κρήτη θα βρεθεί ξανά και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με τις έως τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα «οργώσει» το νησί με διήμερη περιοδεία προς το τέλος της προεκλογικής περιόδου, δηλαδή μετά τις 16 Ιουνίου.

Στην γενέτειρά του, τη μεγαλόνησο, θα βρεθεί τον Ιούνιο και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, κοντά στο φινάλε της προεκλογικής περιόδου, με σίγουρο σταθμό το Ηράκλειο, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επισκεφθεί και άλλους νομούς.

Ακόμα δεν έχει γίνει ο τελικός προγραμματισμός για τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, όσον αφορά στις προεκλογικές τους περιοδείες.

https://creta24.gr/ekloges-2023-erchontai-xana-stin-kriti-oi-politikoi-archigoi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button