Xania

«Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στα Χανιά για τον Πρωθυπουργό» – Πυρετώδεις προετοιμασίες για την ομιλία του (εικόνες)

«Πυρετώδεις» είναι οι προετοιμασίες στο παλιό λιμάνι των Χανίων, όπου το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εξέδρα έχει ήδη στηθεί, ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Για μια επίσκεψη υψηλού συμβολισμού, κάνει λόγο στο Creta24, o Γιώργος Μαρκουλάκης Πρόεδρος της ΔΕΕΠ-ΝΟΔΕ Χανίων.

«Αύριο Σάββατο και ώρα 19.00 στο Παλιό Λιμάνι Χανίων, στην Πλατεία Κατεχάκη, ο Πρωθυπουργός θα δώσει την πρώτη προεκλογική του ομιλία. Είναι μια επιλογή τόσο υψηλού συμβολισμού όσο και ουσίας. Και αυτό γιατί τέσσερα χρόνια τώρα, η Κρήτη πρωταγωνίστησαν στο κυβερνητικό έργο. Η επιλογή των Χανίων για την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας αποδεικνύουν ότι θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν τα Χανιά. Ο πρωθυπουργός επιλέγει τα Χανιά, τη γενέτειρά του από εκεί που ξεκίνησε ο ίδιος και ο πατέρας του». 

Σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο ο Πρωθυπουργός

Όπως έγραψε χθες το Creta24, πιο «πλούσιο» θα είναι το πρόγραμμά του στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης, στις 10.30 το πρωί της Κυριακής θα βρεθεί στην Αργυρούπολη όπου θα επισκεφθεί μονάδα παραγωγής χαρουπιού. Η επίσκεψή του θα είναι σύντομη, καθώς στις 11.30, το πρόγραμμα του περιλαμβάνει βόλτα στην προκυμαία του Ρεθύμνου, όπου και θα συναντηθεί με νέους σε κεντρική καφετέρια. Ανοιχτό είναι επίσης το ενδεχόμενο, ο Πρωθυπουργός να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομο. 

Επίσκεψη – εξπρες στο Ηράκλειο και υπογραφές για τον ΒΟΑΚ

Μετά το Ρέθυμνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και το Ηράκλειο, με τις έως τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι η επίσκεψή του θα αφορά μόνο τις υπογραφές που θα «πέσουν» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στις 12.30, για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης για την έναρξη των εργασιών στο τμήμα Χερσόνησος – Νεάπολη. Το παρών θα δώσει και ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.
  
Το επιβαρυμένο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, δεν επιτρέπει τελικά να δώσει το παρών στα εγκαίνια του νέου Μουσείου Μεσαράς το Σάββατο.

https://creta24.gr/episkepsi-ypsiloy-symvolismoy-sta-chania-ton-prothypoyrgo-pyretodeis-proetoimasies-tin-omilia-eikones/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button