Xania

Η εταιρεία που έφερε την «επανάσταση» στα εργαλεία μπαταρίας έφτασε και στα Χανιά – Δείτε τα προϊόντα της και πού θα την βρείτε

Είναι η μέρα που πρέπει να περιποιηθείτε τον κήπο ή να κάνετε κάποιες αγροτικές εργασίες στο χωράφι; Έχετε περιορισμένο χρόνο και η όλη διαδικασία μοιάζει με “αγγαρεία” που δεν μπορείτε να αποφύγετε;

Και όμως υπάρχει λύση για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Αν είστε πρακτικοί τύποι που θέλετε να δουλεύετε σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς περιορισμούς, χωρίς καλώδια και πρίζες, αν δεν σας ταιριάζουν τα μηχανήματα βενζίνης που θέλουν τακτική συντήρηση, ρυπαίνουν και κάνουν θόρυβο, τότε πρέπει σίγουρα να γνωρίσετε την εταιρεία EGO Power Plus.

Η EGO ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2012 και γρήγορα έγινε το Νο1 όνομα μπαταρίας στη χώρα. Ακολούθησε η Ευρώπη το 2014 και σύντομα καθιερώθηκε ως ηγέτιδα εταιρία στον ασύρματο ηλεκτρικό εξοπλισμό υψηλών επιδόσεων, για εξωτερικούς χώρους.

Πλέον, την εταιρεία EGO, θα τη βρείτε και στα Χανιά, αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας AGROCENTER ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ, στο 1ο χλμ της νέας Εθνικής Οδού Χανίων-Κισσάμου.

Στον άρτια οργανωμένο εκθεσιακό χώρο που έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια, θα βρείτε μηχανήματα απ’ όλες τις σειρές, καθώς επίσης ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τις δυνατότητες των μηχανημάτων, μέσα από κάποια επίδειξη, και επιπλέον εδώ θα βρείτε τον εγκεκριμένο τιμοκατάλογο της εταιρείας με όλα τα προϊόντα EGO, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές.

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα την εταιρεία EGO Power Plus….

Ηλεκτρισμός… η απόλυτη “δύναμη” του μέλλοντος, με την απόλυτη μπαταρία

Η EGO Power Plus, δεν είναι άλλη μια εταιρεία που παράγει μηχανήματα μπαταρίας. Είναι ο ορισμός της απόλυτης ηλεκτρικής δύναμης!

Με επίκεντρο την καινοτομία, η EGO Power έχει σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικού εξοπλισμού, εξωτερικού χώρου, από χλοοκοπτικά έως εργαλεία χειρός όπως θαμνοκοπτικά, ψαλίδια μπορντούρας και φυσητήρες.

Είτε κόβετε το γρασίδι, είτε κορμούς δέντρων, είτε καθαρίζετε σκληρές επιφάνειες είτε φύλλα, υπάρχει ένα εργαλείο για κάθε εργασία.

Η μοναδική καινοτομία της EGO, με την κατοχυρωμένη μπαταρία 56V ARC Lithium™, διαθέτει τη μεγαλύτερη ενεργειακή χωρητικότητα σε σχέση με τις μπαταρίες χειρός που γνωρίζετε μέχρι σήμερα και σας προσφέρει υψηλότερη απόδοση από τη βενζίνη. Με ένα διαθέσιμο εύρος μεγεθών από 2.5Ah έως 12.0 Ah, επιλέξτε την ισχύ που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε εργασία.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε εργασία με λιγότερο θόρυβο, χωρίς φασαρία και καυσαέρια.

Είναι σχεδιασμένη όπως καμία άλλη μπαταρία και αποδίδει όπως καμία άλλη μπαταρία.

Διαφέρει από τις απλές μπαταρίες που ξέραμε μέχρι σήμερα διότι:

  • Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό σε σχήμα τόξου, έχει την ικανότητα να διατηρεί τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα σε όλη την επιφάνεια της μπαταρίας
  • Η μοναδική τεχνολογία Keep Cool, διατηρεί τις επιδόσεις αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  • Εξαιτίας του πρωτοποριακού συστήματος διαχείρισης ισχύς, μπορείτε να επιβλέπετε συνεχώς το υπολειπόμενο επίπεδο ισχύς, πράγμα που μεγιστοποιεί την εντυπωσιακή ζωή της μπαταρίας  και σας βοηθά να διαχειρίζεστε καλύτερα την εργασία σας.
  • Ο ταχυφορτιστής της EGO είναι ο πιο γρήγορος στην αγορά. Χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία, αρχίζει τη φόρτιση νωρίτερα και τελειώνει πιο γρήγορα.
  • Μειώνει δραστικά το κόστος λειτουργίας, βάσει υπολογισμών. Η λειτουργία ενός χορτοκοπτικού EGO Power+ κοστίζει μόλις λίγα σεντς την ημέρα με τον αντίστοιχο δίχρονο βενζινοκίνητο να κοστίζει πολλαπλάσια.

Η μπαταρία προσαρμόζεται εξωτερικά στο μηχάνημα και είναι συμβατή με όλα τα εργαλεία της σειράς που θα επιλέξετε. Απλά την τοποθετείτε με ένα κλικ και ξεκινάτε.

Επιλέγοντας το κατάλληλο εργαλείο για εσάς

Η EGO δημιούργησε 3 σειρές ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία για κάθε εργασία μαζί με τη σωστή μπαταρία.

Είναι μια ιδανική επιλογή για χρήση στο σπίτι, αλλά και επαγγελματίες, για τουριστικές επιχειρήσεις που διαθέτουν μεγάλους κήπους με σύνθετες απαιτήσεις αλλά και για εργασίες στο χωράφι.

Τα μηχανήματα είναι στιβαρά, ασφαλή, ανθεκτικά και άνετα στη χρήση χάρις στον εργονομικό τους σχεδιασμό, τους λιγότερους κραδασμούς, την πιο αθόρυβη λειτουργία και τις μηδενικές εκπομπές αερίων.

Η σειρά Power+ σχεδιάστηκε για χρήση σε κήπους μικρού ως μεσαίου μεγέθους. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για περιστασιακούς κηπουρούς και ένα βολικό, ικανό εργαλείο για εργασίες σε κτήμα.

Εάν το σπίτι σας διαθέτει μεγάλους κήπους, έχετε μεγαλύτερο κτήμα ή είστε επαγγελματίας κηπουρός, η σειρά Professional είναι η λύση που ψάχνατε για να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Περιλαμβάνει τα πιο στιβαρά και ανθεκτικά ασύρματα εργαλεία κήπου, σχεδιασμένα για ολοήμερη, καθημερινή εργασία.

Τα ασύρματα εργαλεία της σειράς Professional-X της EGO αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες καθημερινά και συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην προστασία της υγείας των εργαζόμενων. Το κατάλληλο εργαλείο που θα συμβάλει στην επίτευξη της βιωσιμότητας και των περιβαλλοντικών σας στόχων.

Ανακαλύψτε λοιπόν τα προϊόντα EGO και κάντε σύμμαχο σας τη δύναμη του ηλεκτρισμού!

Κάντε ένα βήμα προς το μέλλον και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και πρακτική!

Agrocenter ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ – EGO

1ο χλμ Νέας Ο.Ε. Χανίων-Κισσάμου Τηλ.: 28210 73850

Τηλ.: 28210 73850

email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

Η εταιρεία που έφερε την «επανάσταση» στα εργαλεία μπαταρίας έφτασε και στα Χανιά – Δείτε τα προϊόντα της και πού θα την βρείτε

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button