Xania

Θρήνος και στην 1η ΜΑΛ για τον χαμό του 19χρονου στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που έπληξε για μια ακόμη φορά μια οικογένεια της Κρήτης και συγκεκριμένα στα Χανιά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή 19/2.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος στον δρόμο του αεροδρομίου Χανίων με κατεύθυνση προς τα Χανιά, ενώ διερχόταν από το Αρώνι – από άγνωστο λόγο – εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στον κορμό ενός μεγάλο ευκάλυπτου που βρίσκεται μπροστά από το ξωκκλήσι του Τιμίου Σταυρού.

Αμέσως μετά το αυτοκίνητο εκτινάχτηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν τον 20χρονο οδηγό, αλλά δυστυχώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Ο 19χρονος Τάσος Ξεκουκουλωτάκης πριν από λίγους μήνες, τον Νοέμβριο του 2022, ξεκίνησε να υπηρετεί την θητεία του στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε Χανίων και ήταν πολύ περήφανος καθώς στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

«Τα μάτια μου βουρκώσανε όταν μπερέ μου δώσανε γιατί ήτανε ο πράσινος, από όλους ο πιο μάχιμος»

Περήφανος ήταν και ο πατέρας του, πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος, της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο οποίος είχε γράψει: «Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερε», όπως και τα δύο του αδέλφια.

«Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ’ αγαπώ»

έγραψε ο ένας από τους αδελφούς του, με δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα να ακολουθούν την ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγα χρόνια – ως μαθητής – ο 19χρονος ήταν και αθλητής, μέλος της ομάδας χαντμπολ του Ωρίωνα Χανίων, ενώ ήταν μέλος και του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Πλατανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/612621/thrinos-kai-stin-1i-mal-gia-ton-chamo-tou-19chronou-sto-tragiko-trochaio-dystychima/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button