Xania

Κρήτη: Αποκατάσταση των προβλημάτων στην Τράπεζα Θεμάτων

Μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την πρόσβαση των σχολείων στην Τράπεζα Θεμάτων, σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2023, η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης από χθες βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητάς της. Ενημερώθηκε για την αποκατάσταση της λειτουργίας της Τράπεζας Θεμάτων στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του νησιού.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, συναισθανόμενος την αγωνία μαθητών και γονέων/κηδεμόνων και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας έχει δώσει οδηγίες προς τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να βρίσκονται σε εγρήγορση και να ενημερώνουν άμεσα την ΠΔΕ Κρήτης για τυχόν ζητήματα εφόσον παρουσιαστούν εκ νέου.

Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων

Την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου πάγου Ισιδώρου Ντογιάκου προκάλεσε η δεύτερη διαδοχική κατάρρευση του συστήματος της τράπεζας θεμάτων διάρκεια των προαγωγικών εξετάσεων στα σχολεία. Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός διαβίβασε ήδη την παραγγελία του στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριανο, ζητώντας τη συνδρομή του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τη σε βάθος έρευνα.

Σύμφωνα με την εντολή, για τον εντοπισμό των δραστών οι αρμόδιες αρχές μπορούν να προχωρήσουν ακόμα και σε κατασχέσεις ευρημάτων και άλλων στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των υπαιτίων.

https://creta24.gr/kriti-apokatastasi-ton-provlimaton-stin-trapeza-thematon/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button