Xania

Κρήτη: Εκδήλωση για τις συμπεριφορικές προεκτάσεις του παθητικού καπνίσματος από τους «Ακαπνίστας»

Ο σύλλογος «Ακαπνίστας» διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με θέμα τις συμπεριφορικές προεκτάσεις του παθητικού καπνίσματος, στον δημόσιο και ιδιωτικό χώρο, και του πως μπορούμε να διεκδικούμε ήρεμα και πολιτισμένα το δικαίωμα στην ανεμπόδιστη αναπνοή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:30, στα Χανιά, στον Πολυχώρο Δράσεων του “Ορίζοντα” (στην Τσουδερων 38Α) και την συζήτηση θα συντονίζει η κυρία Βεργανελάκη Ευαγγελία, κοινωνική ανθρωπολόγος, σύμβουλος ψυχικής υγείας και κοινωνική αρθρογράφος.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν:

«Το παθητικό κάπνισμα, δεν λαμβάνει χώρα μόνο σε καφετέριες και εργασιακούς χώρους.

Η καπνιστική καταπίεση καθώς και οι συμπεριφοριακές συγκρούσεις είναι μια πραγματικότητα μέσα στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό χώρο. Όπως πάντα οι παθητικοί καπνιστές είναι τα παιδιά και οι κατηγορίες ατόμων πιο συνεσταλμένων και περισσότερο διστακτικών στο να αντιδράσουν.

Όμως μπορεί να υπάρξει βοήθεια.

Μάθετε πως να αντιδράτε και πως να διεκδικείτε ήρεμα και πολιτισμένα, το δικαίωμα σας στην ανεμπόδιστη αναπνοή.

Κάντε το πρώτο βήμα και ελάτε την Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:30 στον φιλόξενο Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου “Ορίζοντας” στην Τσουδερών 38Α.

Μοιραζόμαστε ιστορίες καθημερινής καπνικής τρέλας. Περιστατικά σοβαρά αλλά και κωμικοτραγικά. Ανταλλάσσουμε εμπειρίες αλλά και τρόπους διαχείρισης. Μαθαίνουμε πως να συμπεριφερόμαστε με ευγένεια και προσοχή στους καπνιστές. Είναι εξάλλου φίλοι μας. Είναι συγγενείς μας, συνεργάτες αλλά και αγαπημένα μας άτομα.

Σκοπός μας να βελτιώσουμε τόσο την σχέση μας μαζί τους όσο και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο δικαίωμα μας στην άκαπνη εισπνοή.

Την συνάντηση και συζήτηση θα συντονίζει η κυρία Βεργανελάκη Ευαγγελία, κοινωνική ανθρωπολόγος, σύμβουλος ψυχικής υγείας και κοινωνική αρθρογράφος.

Σας περιμένουμε Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:30 στον Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου “Ορίζοντας” στην Τσουδερών 38Α.

Διοργάνωση σύλλογος Ακαπνίστας

με την ευγενική στήριξη του Συλλόγου “Ορίζοντα”

Συμμετοχή ελεύθερη φυσικά».

 

πληροφορίες: 6946224627

https://creta24.gr/kriti-ekdilosi-tis-symperiforikes-proektaseis-pathitikoy-kapnismatos-toys-akapnistas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button