Xania

Μέχρι και τη Δευτέρα κλειστό τμήμα του ΒΟΑΚ στα Χανιά – Ποιο κλείνει αμέσως μετά μέχρι τέλος της εβδομάδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ανακοινωθεί εδώ και καιρό στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευσής του ασφαλτοτάπητα.

Μέχρι και αύριο θα παραμείνει κλειστό το τμήμα του ΒΟΑΚ από τον κόμβο Σούδας έως τον Κόμβο Μουρνιών με κατεύθυνση προς Κίσσαμο.

Τα οχήματα που κινούνται επί του ΒΟΑΚ προς Κίσσαμο θα εκτρέπονται στη Λεωφόρο Ηρακλείου και
στον νότιο παράλληλο του ΒΟΑΚ.

Η είσοδος στον ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Κίσσαμο από τον κόμβο Μουρνιών, θα επιτρέπεται
κανονικά εκτός και αν υπάρξει νέα ενημέρωση.

Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αυτές, θα κλείσει μέχρι τέλος της εβδομάδας, το επόμενο τμήμα του ΒΟΑΚ από τον κόμβο Μουρνιών μέχρι και τον κόμβο Βαμβακόπουλου. Η κυκλοφορία θα διακοπεί μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσαμο.

Λόγω της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται μέσω των οδών, Λεωφόρος Μουρνιών – Αναγνώστου Γογονή – Λεωφόρος Καζαντζάκη – Ανισόπεδος Κόμβος Βαμβακοπούλου – Β.Ο.Α.Κ.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων καθώς και την ειδική σήμανση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/578139/mechri-kai-ti-deftera-kleisto-tmima-tou-voak-sta-chania-poio-kleinei-amesos-meta-mechri-telos-tis-evdomadas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button