Xania

Μαλανδράκης: Οι ανακοινώσεις που λαμβάνουν μικρή “αναβολή”

Η δύσκολη απόφαση σε συνδυασμό, προφανώς, με τις πολιτικές εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή, αναβάλλουν, τις ανακοινώσεις του δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη για την πιθανή (ή όχι πιθανή) “κάθοδό” του ως υποψήφιος στον δήμο Χανίων.

Αρχικά είχε δηλώσει ότι εντός Φεβρουαρίου θα προβεί στις ανακοινώσεις και η Τρίτη (28/2) αποτελεί την τελευταία ημέρα για κάτι τέτοιο, με το περιβάλλον του να αφήνει να εννοηθεί ότι θα γινόταν σήμερα η σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι ανακοίνωση δεν θα προκύψει την Τρίτη (28/2), ωστόσο αυτή αναμένεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Είναι βέβαιο ότι δήμαρχος Πλατανιά δεν διάγει και τις πλέον “ήρεμες” ημέρες, με την έννοια ότι ισορροπεί σε “τεντωμένο σχοινί” μια καθοριστικής και για τον ίδιο, απόφασης. Να είναι υποψήφιος στον δήμο Χανίων και να ταράξει τα νερά (έχοντας λάβει και την θετική “αύρα” πολλών ενασχολούμενων ή μη με τα αυτοδιοικητικά που τον παροτρύνουν να κάνει το μεγάλο βήμα) ή να παραμείνει στον δήμο Πλατανιά, που εκλέγεται επί τρεις θητείες και με πιθανή την τέταρτη σερί εκλογή του, αφού είναι δεδομένη η εκτίμηση που λαμβάνει εκεί;

Τα επόμενα 24ωρα, η ανακοίνωση που θα σταλεί στα ΜΜΕ θα αποσαφηνίσει και θα αποκαλύψει την τελική του απόφαση…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/615648/malandrakis-oi-anakoinoseis-pou-lamvanoun-mikri-anavoli/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button