Xania

Με εξοπλισμό ενισχύθηκε το Π.Τ. Ερυθρού Σταυρού Κισάμου

Κατόπιν αιτήματος του Περιφερειακού Τμήματος Κισάμου του Ε.Ε.Σ. προς τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Δρ. Αντώνιο Αυγερινό για επιπρόσθετη ενίσχυση του Τμήματος με επιπλέον εξοπλισμό, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κισάμου, ευχαριστεί εγκάρδια τον άξιο Πρόεδρο του ΕΕΣ, Δρ. Αντώνιο Αυγερινό για την έμπρακτη στήριξη του εις το ΠΤ Ε.Ε.Σ. Κισάμου.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του δήλωσε: «Στην ερημιά και παγωνιά των καιρών μας, στους κρύους χειμώνες της ζωής, η διαχρονική και έμπρακτη αρωγή του εκλεκτού Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Δρ. Αντώνιου Αυγερινού προς το ΠΤ Ε.Ε.Σ. Κισάμου, ως πράττει και δι΄ όλα τα Τμήματα του Ε.Ε.Σ. ανά την Ελληνική επικράτεια, συμβάλλει στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, την ελάφρυνση του φορτίου της ζωής και την αποτελεσματική αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων ανθρωπιστικής βοήθειας.

Δια πολλοστή φορά εκφράζουμε τις άπειρες ευχαριστίες του Π.Τ. Κισάμου, των μελών του Δ.Σ. ως και όλων των Εθελοντών του Τμήματος, προς το καταξιωμένο πρόσωπο του, δια την άμεση απόκριση του σε πρόσφατο αίτημα μας, αποστολής μεγάλης ποσότητας από κουβέρτες ως επίσης και σκηνές, ικανές να καλύψουν έκτακτες ανάγκες ανθρωπιστικής βοήθειας.

Τον νέο αυτό εξοπλισμό παρέλαβε, εκ μέρους μας, ο Αρχηγός του Τμήματος Εθελοντών-Σαμαρειτών-Διασωστών κ. Στέφανος Καπής, στο πρόσωπο του οποίου ευχαριστούμε όλες τους Εθελοντές και Εθελόντριες του Τμήματος μας δια το πνεύμα αυτοθυσίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που τους διακρίνει.

Καλούμε, τέλος, όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια του Ε.Ε.Σ. όπως επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Τμήματος μας τηλ. 6973985916, υπεύθυνος κ. Νίκος Κουλιζάκης, ή με τον Αρχηγό των Σαμαρειτών, κ. Στέφανο Καπή, τηλ. 6937450677 και εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών/Εθελοντριών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Πρόκειται περί νέο Τμήμα Κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που οργανώνεται στον τόπο μας, μέσω του Περιφερειακού Τμήματος Κισάμου του Ε.Ε.Σ. Η προσφορά όλων μας χαρίζει ελπίδα και δύναμη στον τόπο και τους ανθρώπους του και γεμίζει τις ψυχές με θάρρος και πίστη», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Π.Τ. Κισάμου Ε.Ε.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/580452/me-exoplismo-enischythike-to-p-t-erythrou-stavrou-kisamou/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button