Xania

Με επιτυχία η ολομέλεια της δημοτικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αποκορώνου

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 8-01-2023 στις Βρύσες Αποκορώνου η ολομέλεια της δημοτικής  οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αποκορώνου.

Στην ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρεται:

«Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα των πολιτών του Αποκόρωνα, οι οποίοι αισθάνονται ξεχασμένοι από το κεντρικό κράτος. Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αγνοεί τα ζητήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο του Αποκορώνα που έχει περιέλθει σε πρωτοφανές αδιέξοδο λόγω των ασκούμενων κυβερνητικών πολιτικών.

Η αγανάκτηση των δημοτών δηλώνει την έντονη ανάγκη για αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών. Στο τέλος ακολούθησε η κοπή πίτας της Δ.Ο. Αποκορώνου.

Στη συνεδρίαση μετείχαν το μέλος της ΚΠΕ  του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Ν.Ε. Χανίων  Χρύσα Χαριτάκη, η γραμματέας του Τομέα Ισότητας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Δαφέρμου, ο γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων Γιάννης Δήμος, ο αναπληρωτής γραμματέας Ν.Ε. Χανίων Γιάννης Νικηφοράκης, το μέλος της Ν.Ε. Χανίων Τζίνα Ζομπανάκη. Το παρόν έδωσε επίσης η συντονιστική επιτροπή της δημοτικής οργάνωσης Αποκορώνου, Γιώργος Καραμπινάκης, Άννα Νεμπαυλάκη, Μανώλης Σεργάκης, Μανώλης Κοτσιφάκης και Κωστής Μπακατσάκης. Με την παρουσία του μας τίμησε πλήθος μελών της οργάνωσης».

πηγή: creta24

epitychia-olomeleia-tis-dimotikis-organosis-pasok-apokoronoy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button