Xania

Με μεγάλη επιτυχία η διεθνής ‘Έκθεση Τουρισμού REISELIVMESSEN 2023 του Όσλο – Συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν o Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου, o Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Κουκλινός, o Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Χανίων κ. Μανόλης Βολικάκης, το στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Χανίων κ. Αναστάσιος Διαμαντάκης, η Διπλωματούχος Ξεναγός κα Βάσω Κατσαντώνη.

Η Περιφέρεια Κρήτης πήρε μέρος στην έκθεση αυτή εντός του περίπτερου του ΕΟΤ. Φέτος, στην REISELIVMESSEN, η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα και με αυτή την ευκαιρία παρέθεσε, την πρώτη ημέρα, δεξίωση προς τιμή των Νορβηγών επιχειρηματιών του τουρισμού και δημοσιογράφων του τουριστικού τύπου, στην δεξίωση παραβρέθηκε και η Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Όσλο κα Άννα Κόρκα, ενώ την ευθύνη της διοργάνωση είχε ο Προϊστάμενος του Γραφείου Σκανδιναβικών Χωρών και Βαλτικής του ΕΟΤ κ. Παύλος Μούρμας.

Οι εντυπώσεις που άφησε η έκθεση δείχνουν ότι οι κάτοικοι της χώρας αυτής έχουν αφήσει πίσω τις αναστολές τους λόγω του κορωνοϊού, θέλουν πλέον να ταξιδέψουν και έχουν ήδη επανέλθει στον κανονικό προγραμματισμό των διακοπών τους.

Όσον αφορά στην Κρήτη, είναι απαραίτητο να μην αφήσει καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για την προβολή της στην περιοχή αυτή, ώστε να κρατηθεί υψηλά στις προτιμήσεις των Νορβηγών που αποτελούν άλλωστε μαζί με τις άλλες Σκανδιναβικές χώρες, παραδοσιακή αγορά που μας στήριξε αποτελεσματικά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Κάθε δράση τουριστικής προβολής για την Κρήτη, έχει ένα διαφορετικό χαρακτήρα, ένα διαφορετικό κοινό, ένα διαφορετικό στόχο. Εδώ, στην Νορβηγία και ανάλογα στις υπόλοιπες Σκανδιναβικές χώρες, ήρθαμε με μια διπλή στόχευση. Αφενός μεν για να προσπαθήσουμε να ανασχέσουμε τη μείωση αυτής της αγοράς που είναι μια από τις καλύτερες του Ευρωπαϊκού Βορρά από πλευράς χαρακτηριστικών, με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή όπως ήταν για πολλά χρόνια και αφετέρου για να δείξουμε ότι η Κρήτη, Ανατολική και Δυτική, μπορεί να αποτελέσει τον πιο ολιστικό, συνδυαστικό προορισμό μεταξύ διαμονής, ευεξίας και δράσης. Κρήτη, παντού!!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/598676/me-megali-epitychia-i-diethnis-ekthesi-tourismou-reiselivmessen-2023-tou-oslo-symmeteiche-i-perifereia-kritis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button