Xania

Μυστήριο με τον άστεγο που «έσβησε» στο κρύο

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ταυτότητα αλλά και το ιστορικό γενικότερα, του άστεγου άνδρα που βρέθηκε την Τετάρτη νεκρός σε κατάλυμα που του είχε παραχωρήσει ο δήμος, στην πόλη της Κισάμου.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, το δράμα του ανθρώπου που έφυγε μόνος μέσα στην παγωνιά αποτυπώνεται με τον ποιο ξεκάθαρο τρόπο από το γεγονός ότι, ενώ άπαντες στην Κίσαμο τον γνώριζαν σαν μορφή, σαν πρόσωπο, λέγοντας «ο άστεγος», κανείς δεν έμαθε ποτέ από πού προέρχεται και για ποιον λόγο κατέληξε σε αυτή την κατάσταση, όντας άστεγος και ανήμπορος γενικά να καλύψει τις ανάγκες του.

Η ταυτότητα του αναζητείται δημιουργώντας ένα μυστήριο που ενδεχομένως να βρει λύση με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο άντρας που πέθανε από παθολογικά αίτια ήταν μεταξύ 50 και 60 ετών, ενώ φέρεται ότι κάπου είχε αναφέρει ότι η καταγωγή ήταν, είτε από τη Σερβία, είτε από τη Γεωργία.

Πολλές φορές πήγε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου όπου το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό εκεί, τον περιέθαλψε για διάφορα προβλήματα υγείας που, κατά καιρούς, αντιμετώπιζε, ωστόσο ποτέ κανείς δεν έμαθε περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Άγνωστο παραμένει επίσης και το αν είχε συγγενείς και οικογένεια.

Ο δήμος Κισάμου πάντως σε κάποιες περιπτώσεις επεδίωξε να του προσφέρει βοήθεια, όπως και η Μητρόπολη και άλλοι φορείς, αλλά εκείνος το αρνούνταν.

Έφυγε από τη ζωή άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ζώντας σε μια μικρή κοινωνία που όλοι τον γνώριζαν, αλλά κανείς δεν τον ήξερε…

πηγή: creta24

mystirio-ton-astego-poy-esvise-kryo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button