Xania

Νέα Δημοκρατία: Παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της στα Χανιά – Πρώτη εμφάνιση για τη Σέβη Βολουδάκη (φωτο)

Το ψηφοδέλτιό της στα Χανιά παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο διευρυμένης συνεδρίασης της ΔΕΕΠ Χανίων στα γραφεία του κόμματος στην οδό Μπονιαλή.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης είχαμε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση της χήρας του Μανούσου Βολουδάκη, Σέβης η οποία και θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά.

Συνεπώς οι 6 υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά θα είναι (με αλφαβητική σειρά):

  • Σέβη Βολουδάκη
  • Βασίλης Διγαλάκης
  • Γιάννης Κασσελάκης
  • Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης
  • Ντόρα Μπακογιάννη
  • Χαρίκλεια Ντερμανάκη

Κατά την παρουσίαση η βουλευτής Χανίων ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη επεσήμανε μεταξύ άλλων: “Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά. Είναι όλες γνώστες των προβλημάτων στα Χανιά και έχουν όλοι βούληση και γνώση να τα επιλύσουν. Λογοδοτούμε και λέμε στους Χανιώτες τι έγινε στα Χανιά τα τελευταία 4 χρόνια. Στα Χανιά ήρθαν τα πάνω-κάτω. Δρομολογήθηκαν έργα 20 και 25 χρόνων, σε όλα τα επίπεδα”.

Η υποψήφια Χαρίκλεια Ντερμανάκη ανέφερε: “Αισθάνθηκα αίσθημα ευθύνης και χαρά. Θα υπερασπιστώ ένα κυβερνητικό έργο που έκανε την Ελλάδα μέσα σε 4 χρόνια να γίνει καλύτερη”.

Ο βουλευτής Χανίων Γιάννης Κασελάκης τόνισε: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατόρθωσε και αντιμετώπισε 3 πολέμους για τη χώρα. Μεταναστευτικό, κορωνοϊός, ενεργειακή κρίση. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε αυτοδύναμη κυβέρνηση”.

Ο υποψήφιος Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης επεσήμανε: “Έχουμε μπροστά μας μια σκληρή μάχη. Πρέπει να συνεχίσει η Ελλάδα με οδηγό τη ΝΔ να πηγαίνει μπροστά. Εχθρός μας είναι το χτες και το πισωγύρισμα. Δίνουμε μάχη με ήθος και πολιτισμό. Να δούμε επίσης πρώτη τη ΝΔ στα Χανιά”.

Η νεοεισελθείσα στο ψηφοδέλτιο Σέβη Βολουδάκη είπε μεταξύ άλλων: “Πρώτη φορά βρίσκομαι από αυτή την πλευρά. Θα δώσω και εγώ τη μάχη σε μια δύσκολη περίσταση για τη χώρα. Το κόμμα χρειάζεται συσπείρωση. Θέλουμε αυτοδύναμη ΝΔ”.

Τέλος ο βουλευτής Χανίων και πρώην υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης ανέφερε: “Πρέπει η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη. Το χρωστάμε στην Ελλάδα. Ο δρόμος της ανάπτυξης και της προόδου να συνεχιστεί. Δεν θέλουμε πισωγυρίσματα. Δύσκολος δρόμος. Ελπίζω να είμαστε και πρώτο κόμμα στα Χανιά”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

Νέα Δημοκρατία: Παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της στα Χανιά – Πρώτη εμφάνιση για τη Σέβη Βολουδάκη (φωτο)

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button