Xania

Νέο περιστατικό στο Κολυμβητήριο Χανίων καταγγέλλει το ΚΚΕ: «Αποκολλήθηκαν κομμάτια από το στέγαστρο του κολυμβητήριου»

Για ακόμα ένα περιστατικό που συνέβη στο κολυμβητήριο Χανίων κάνει λόγω σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι κομμάτια από σκουριασμένα σίδερα του στεγάστρου της 50άρας πισίνας αποκολλήθηκαν και έπεσαν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης του προσωπικού χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ:

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μέρες από τον τραυματισμό του 16χρονου αθλητή στο Κολυμβητήριο Χανίων και με τον πρώτο χιονιά έκαναν την εμφάνισή τους τα σκουριασμένα σίδερα του στεγάστρου της 50άρας πισίνας, από το οποίο αποκολλήθηκαν κομμάτια που έπεσαν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης του προσωπικού. Το ότι δεν είχαμε νέα ατυχήματα οφείλεται καθαρά στο ότι το Κολυμβητήριο ήταν κλειστό λόγω καιρού! Παράλληλα, την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε το κλείσιμο της μικρής πισίνας για λόγους ασφάλειας των παιδιών αλλά και για λόγους εξοικονόμησης πετρελαίου!

Η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει τη διοίκηση του ΕΑΚ, που αντί να παραδεχτεί την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις υποδομές του κολυμβητηρίου, ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη για τον τραυματισμό του 16χρονου στον προπονητή του, ενώ την καθυστέρηση του έργου ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου τη φόρτωσε στην απεργία των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Δόμησης!

Η ίδια η πραγματικότητα από την άλλη επιβεβαιώνει τη δίκαιη αγανάκτηση γονιών, αθλητών και προπονητών για τις συνθήκες στις οποίες αθλούνται τα παιδιά και εργάζονται οι προπονητές στο Κολυμβητήριο.

Επιβεβαιώνει επίσης τη διαχρονική πολιτική απαξίωσης των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου και όλων των αθλητικών υποδομών με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και με σαφή στόχο τη σταδιακή παράδοσή τους στους ιδιώτες, σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΕ.

Μια πολιτική που το ΚΚΕ χρόνια τώρα αναδεικνύει μέσα και έξω από τη Βουλή. Παράλληλα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην πρώτη γραμμή της πάλης για τη διεκδίκηση σύγχρονων αθλητικών υποδομών, πλήρως εξοπλισμένων και στελεχωμένων με την ευθύνη του κράτους, δωρεάν για όλο τον λαό.

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους αθλητές, τους προπονητές του κολυμβητηρίου Χανίων και τις οικογένειές τους, να μην επαναπαύονται στις υποσχέσεις που δίνουν εδώ και χρόνια οι αρμόδιοι, αλλά να εντείνουν τον αγώνα τους για:

• Τη συνολική συντήρηση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου του ΕΑΚ Χανίων, ώστε να ικανοποιούνται οι συνεχώς διευρυνόμενες ανάγκες άθλησης στην περιοχή.
• Την αύξηση της τακτικής επιχορήγησης από τον κρατικό προϋπολογισμό στο ΕΑΚ Χανίων στο ύψος των αναγκών, τις αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου και την αύξηση της τακτικής επιχορήγησης στα ερασιτεχνικά σωματεία, ώστε να υπάρχουν προγράμματα μαζικού αθλητισμού κολύμβησης για όλους.
• Την αποκατάσταση των ζημιών στο κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι και την υλοποίηση του σχεδίου για το αθλητικό κέντρο που είναι να δημιουργηθεί.

Όσο θα ισχυροποιείται η φωνή του ΚΚΕ στο κίνημα, στις εκλογές, παντού, τόσο θα δυναμώνει και ο αγώνας ώστε κανείς εργαζόμενος, εργαζόμενη, νέος και νέα να μη στερηθεί το αναγκαίο για την υγεία και την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του δικαίωμα στην άσκηση, τη φυσική αγωγή, τον αθλητισμό

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/609308/neo-peristatiko-sto-kolymvitirio-chanion-katangellei-to-kke-apokollithikan-kommatia-apo-to-stegastro-tou-kolymvitiriou/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button