Xania

Οδοιπορικό στα έργα του ΕΣΠΑ στην Κρήτη με ξεναγό τον Αντώνη Τσαπατάκη

Η εικόνα της Κρήτης αλλάζει με τα αναπτυξιακά έργα που υλοποιούνται μέσω του Περιφερειακού Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ 2014-2020». Η Περιφέρεια  Κρήτης επέλεξε να ενημερώσει το ευρύ κοινό  με ένα πρωτότυπο τρόπο: Με ένα πενθήμερο οδοιπορικό (Road Trip) και «ξεναγό» στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι  τον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη. Συνεπιβάτες του η Έφη Νταλάκα, ο Γιώργος Νταλάκας και η Ειρήνη Ζάχου.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού, η ομάδα πέρασε από την Περιφέρεια Κρήτης όπου τους υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Η παρέα των τεσσάρων συνταξιδιωτών, θα διασχίσει οδικώς όλη τη Μεγαλόνησο, θα ανακαλύψει σπουδαία αναπτυξιακά έργα που υλοποιήθηκαν  και ολοκληρώθηκαν  και τα οποία αναμένεται να συμβάλουν  στην οικονομική ανάπτυξη  του νησιού, αλλά και στη βελτίωση της  ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης συζήτησε με τον Αντώνη Τσαπατάκη και τους συνοδοιπόρους του, για το νησί, τις πρώτες εντυπώσεις και τις απόψεις τους, πρόσφερε το φωτογραφικό άλμπουμ για την Κρήτη και τους ευχήθηκε καλή πορεία.

Με αυτό το  Road Trip, η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης επιδιώκει να συστήσει στο ευρύ κοινό, ορισμένα από τα νέα, σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν στην Κρήτη  με πόρους του Περιφερειακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 και να αναδείξει το ρόλο και τα αποτελέσματα της Πολιτικής Συνοχής στους πολίτες της Κρήτης και τους επισκέπτες της.

Η αναπτυξιακή προσπάθεια θα συνεχιστεί με  το νέο πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ 2021-2027», το οποίο θα διαθέσει στην Περιφέρεια 564,5 εκ. €.

Μάθετε περισσότερα στο: https://cretefuturevan.gr

πηγή: creta24

odoiporiko-sta-erga-espa-stin-kriti-xenago-ton-antoni-tsapataki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button