Xania

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κηδεία του Μανούσου Βολουδάκη

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται ότι, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, λόγω της ταφής του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Βολουδάκη Μανούσου στο Κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικές αρτηρίες των Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 από ώρα 10:00 έως και την 15:00 ώρα της ιδίας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην οδό Αναπαύσεως και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με τις οδούς Αν. Γογονή έως και την οδό Εφέδρων Πολεμιστών.

Επιπλέον διακοπή της κυκλοφορίας κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και στις παρακάτω κάθετες της οδού Αναπαύσεως:

  • οδός Μάνου Κατράκη, στο τμήμα της από την οδό Αναπαύσεως έως την οδό Ζυμβρακάκηδων,
  • οδός Κορνάρου, στο τμήμα της από την οδό Αναπαύσεως έως την οδό Ζυμβρακάκηδων
  • οδός Βολάνη, στο τμήμα της από την οδό Αναπαύσεως έως την οδό Φαλασάρνης

Κατά το χρονικό διάστημα ισχύς των ως άνω απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται με δυνάμεις τις τροχαίας από παρακείμενες οδούς. Το χρονικό διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθεί ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις όλων των αστυνομικών των υπηρεσιών που εμπλέκονται στα μέτρα που θα ληφθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/609372/prosorines-kykloforiakes-rythmiseis-gia-tin-kideia-tou-manousou-voloudaki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button