Xania

Σε κακή κατάσταση ο σχολικός εξοπλισμός στο 4ο Λύκειο Χανίων στην Αμπεριά (φωτο – βίντεο)

Σοβαρό πρόβλημα, με τις φθορές κυρίως από τον χρόνο και την συνεχή χρήση, υπάρχει με τις καρέκλες και τα θρανία στις σχολικές αίθουσες του 4ου Λυκείου Χανίων στο σχολικό συγκρότημα της συνοικίας της Αμπεριάς του Δήμου Χανίων.

Όπως τονίζει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου «υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με σπασμένες καρέκλες μαθητών στις τάξεις και ότι ο εξοπλισμός του Σχολείου σε θρανία και καρέκλες είναι πεπαλαιωμένος με σημαντικές φθορές.

Επί του θέματος, το σχολείο έχει υποβάλλει δύο αιτήματα στις «ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ» και συγκεκριμένα το υπ αριθ. 7901/12-2-2018 και το υπ. αριθ. 17127 /26-11-2021, χωρίς ανταπόκριση. Οι καθηγητές του Σχολείου καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για επισκευές, αλλά πολύ σύντομα το Σχολείο δεν θα έχει στη διάθεσή του τις καρέκλες που θα χρειάζεται.»

Επιπλέον το σχολικό συγκρότημα που αφορά κυρίως στα 4ο Λύκειο και 4ο Γυμνάσιο δεν διαθέτει μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με αποτέλεσμα να αναζητεούται αλλού χώροι για τις εκδηλώσεις του σχολείου.

Μάλιστα στο σύνολο του σχολικού συγκροτήματος υπάρχει χώρος για την ανέγερση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και ο σύλλογος θα προβεί στις αναγκαίες ενέργειες προς τον Δήμο Χανίων.

Να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως οι εργασίες που εκτελούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του 4ου Λυκείου, ενώ από τον σύλλογο διαπιστώθηκε η ανάγκη να τοποθετηθούν επιπλέον παγκάκια με πλάτη, στους αύλειους χώρους του σχολείου.

Όπως επισημαίνει ο σύλλογος «αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε τα προβλήματα του Σχολείου διότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων φορέων μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Χανίων, δεν έχει μέχρι σήμερα επιλυθεί κανένα από αυτά που είναι αυξημένης σημασίας στη λειτουργία του Σχολείου.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/577056/se-kaki-katastasi-o-scholikos-exoplismos-sto-4o-lykeio-chanion-stin-aberia-foto-vinteo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button