Xania

Τάσος Βάμβουκας: Η ανοχή στην δημοτική αρχή και στον δήμαρχο Χανίων πήρε τέλος (βίντεο)

Καταστάσεις «σκληρού ροκ» αναμένονται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Χανίων και όχι μόνο, καθώς το πρώτο δείγμα φάνηκε στην τελευταία συνεδρίαση κατά την οποία, όταν ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης αντιλήφθηκε πως μια εισήγηση της δημοτικής αρχής επρόκειτο να καταψηφιστεί, απέσυρε το θέμα με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι πλην εκείνων των παρατάξεων του κ. Δημάρχου και του κ. Σαρρή.

Ερωτώμενος για το περιστατικό στο δημοτικό συμβούλιο, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Δήμος ενεργών πολιτών» Τάσος Βάμβουκας, αφού διευκρίνισε ότι απουσίαζε από την συνεδρίαση γιατί ήταν εκτός Χανίων, μίλησε με σκληρά λόγια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «θεωρώ ότι για μια ακόμη φορά η συμπεριφορά του δημάρχου και της δημοτικής αρχής ήταν απαράδεκτη. Δεν σέβεται και δεν τηρεί κάποιες διαδικασίες. Δεν σέβεται τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους και η αντίδραση η οποία ήρθε από το σύνολο σχεδόν των παρατάξεων, πλην της παράταξης του δημάρχου και της παράταξης του κ. Σαρρή, νομίζω ότι ήταν απολύτως δικαιολογημένη.

Θεωρώ ότι ήταν και μια συσσωρευμένη αγανάκτηση από αυτή την συμπεριφορά την οποία ζει το δημοτικό συμβούλιο εδώ και 3,5 χρόνια».

Ο κ. Βάμβουκας ανέφερε ότι η νυν δημοτική αρχή από την αρχή της θητείας της είχε πολύ μεγάλη βοήθεια και όπως είπε «πρέπει να πω ότι η παράταξή μας ήταν η πρώτη που βοήθησε για να τρέξουν εκκρεμεί ζητήματα στα Χανιά τα οποία είχαμε αφήσει, έργα υποδομής πολύ σπουδαία, όπως αυτά που βλέπετε να γίνονται στην πόλη, πεζοδρόμια, ποδηλατόδρομοι, η δημοτική αγορά. Δώσαμε και αντιδημάρχους παρόλο που η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής δεν περιείχε ίχνος σεβασμού, ούτε απέναντι σε εμένα, ούτε στην παράταξή μας, ούτε στο σύνολο του δημοτικού συμβουλίου.»

Όπως επεσήμανε η δημοτική αρχή και κυρίως ο δήμαρχος Χανίων δεν εκτίμησαν την ανοχή και την βοήθεια που είχαν, και τώρα πλέον θα αναδειχθούν όλα τα θέματα που υπάρχουν και αφορούν στον δήμο Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

Τάσος Βάμβουκας: Η ανοχή στην δημοτική αρχή και στον δήμαρχο Χανίων πήρε τέλος (βίντεο)

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button