Xania

Το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) της ΔΔΕ Χανίων

Υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να συμμετέχετε στο 1ο Φεστιβάλ ΣΕΠ στον χώρο των ΜΜΕ με ενημερωτικό περιπτερο, αν απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα μέχρι αύριο Τρίτη 7/3/2023 και ώρα 13μμ.

Το 1ο Φεστιβάλ Σ.Ε.Π. διοργανώνει η Δ.Δ.Ε. Χανίων διά της Υπευθύνου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Γραφείο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και τη Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Χανίων και θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και το Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης από την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 09:00-21:30, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 09:00-21:00 &  Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 10:00-14:00.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του  1ου Φεστιβάλ Σ.Ε.Π. το οποίο περιλαμβάνει εισηγήσεις, βιωματικά εργαστήρια, θεματικές συνεδρίες και περίπτερα ενημέρωσης από διάφορους φορείς με  στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη των μαθητών/τριών, γονέων/κηδεμόνων και εκπαιδευτικών σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού & λήψης αποφάσεων, εκπαιδευτικών & επαγγελματικών διαδρομών, πανελλαδικών εξετάσεων, διαχείριση άγχους των εξετάσεων, επαγγελματικών προοπτικών & επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Εγγραφή χρειάζεται ΜΟΝΟ στα βιωματικά εργαστήρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/617754/to-programma-tou-1ou-festival-scholikou-epangelmatikou-prosanatolismou-s-e-p-tis-dde-chanion/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button