Xania

Υπογράφηκε η σύμβαση για το δημόσιο πάρκινγκ στο Ακρωτήριο Γραμβούσας

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ» προχώρησε ο Δήμαρχος Κισσάμου, κ. Γεώργιος Μυλωνάκης, σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, «ΠΡΑΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» κ. Κωνσταντίνο Νικάκη.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 398.992,12 € (με Φ.Π.Α.) η χρηματοδότηση του οποίου προέρχεται από το επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 2014-2020 με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει τη διαμόρφωση και το σχεδιασμό δημοτικού χώρου στάθμευσης μηχανοκίνητων μέσων, συνολικής δυναμικότητας 208 θέσεων.

Η διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης, υλοποιείται σε συνδυασμό με τις προτάσεις της ειδικής περιβαλλοντικής μελέτης (ΕΜΠ) που εκπονείται και θεωρείται έργο εξαιρετικής σημασίας, καθώς θα βοηθήσει να μειωθεί η περιβαλλοντική επιβάρυνση στην ευαίσθητη και υψηλής περιβαλλοντικής και αισθητικής τοπίου περιοχή του Μπάλου.

https://creta24.gr/ypografike-symvasi-to-dimosio-parkingk-akrotirio-gramvoysas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button