Xania

Υπόθεση Βαλυράκη: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος των ψαράδων

Την παραίτησή του από την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη ανακοίνωσε στους εντολείς του ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Καρβέλης μετά την έκδοση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που παραπέμπει τους δύο ψαράδες σε δίκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος της Χαλκίδας μιλώντας στο iefimerida ανέφερε ότι αποσύρεται από την υπόθεση για προσωπικούς λόγους ενώ χαρακτήρισε αναμενόμενο το σκεπτικό του βουλεύματος. « Δε με αιφνιδίασε το βούλευμα καθώς δικαστές και εισαγγελείς σε αυτή την υπόθεση δέχθηκαν αφόρητες πιέσεις και ήταν δεδομένο ότι θα παρέπεμπαν τους έρμους τους ψαράδες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Δεν υπάρχει ανθρωποκτονία σε αυτή την υπόθεση αλλά ένα τραγικό ναυτικό δυστύχημα. Ανακοίνωσα στους εντολείς μου ότι παραιτούμαι και τους συμβούλευσα να καταθέσουν έφεση και αναίρεση κατά του βουλεύματος με τον συνάδελφο που θα τους αναλάβει στο εξής» επεσήμανε ο κ. Καρβέλης .

Οι δύο ψαράδες είχαν προφυλακιστεί για τον θάνατο του πρώην Υπουργού τον περασμένο Ιούνιο αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

πηγή: creta24

ypothesi-valyraki-paraitithike-o-dikigoros-ton-psaradon/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button