Xania

Χανιά: Ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού – 600 σπουδαστές ανακάλυψαν τις επιλογές τους για το πρώτο τους ταξίδι (φωτο)

Εξακόσιοι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης είχαν την ευκαιρία το πρωί της Παρασκευής να κάνουν μια πρώτη «επαφή» με εκπροσώπους ναυτιλιακών εταιριών και να εξερευνήσουν τις επιλογές του.

Αρκετές ναυτιλιακές εταιρίες είχαν στήσει μικρά κιόσκια όπου σπουδαστές της Ακαδημίας επισκέπτονταν με στόχο α γνωρίσουν καλύτερα την κάθε εταιρία και να γίνει μια πρώτη επαφή.

Σκοπός της σημερινής ημερίδας ήταν οι σπουδαστές συνομίλησαν με εκπροσώπους ναυτιλιακών εταιριών και να λύσουν τυχόν απορίες αλλά και να αποκτήσουν περισσότερες πληροφορίες ώστε να είναι όσο τον δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για το πρώτο τους ταξίδι.

Σε δηλώσεις του ο Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης Ναυτιλιακός Πρεσβευτής του ΙΜΟ και πολυσχιδής εφοπλιστής τόνισε τη σημασία της σημερινής ημερίδας « κάθε χρόνος ένας μεγάλος αριθμός από νέα παιδιά μπαίνουν στα μονοπάτια της θάλασσας, στους υδάτινους δρόμους μέσα από μια πολύ σπουδαία ακαδημία εμπορικού ναυτικού με εξαιρετικές υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και διοίκηση. Σήμερα είναι μια ευκαιρία τα παιδιά να έρθουν κοντά με τους μελλοντικούς εργοδότες τους, τις ναυτιλιακές εταιρίες προκειμένου να οργανώσουν το πρώτο τους «μπάργκο». Η αρχή άλλωστε είναι το ήμισυ τους παντός. Αυτό που έχω να πω στα νέα παιδιά είναι ότι μπήκατε σε μια ναυτική ακαδημία κάνατε το πρώτο μπάργκο και άμα την ερωτευτείτε θα σας ερωτευτεί άμα δεν την ερωτευτείτε καλύτερα ξεχάστε το».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/621484/chania-imerida-epilego-naftilia-stin-akadimia-eborikou-naftikou-600-spoudastes-anakalypsan-tis-epiloges-tous-gia-to-proto-tous-taxidi-foto/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button