Xania

Χανιά: Πήγαν στο δικαστήριο για μία… κατσίκα!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθησε ένας 24χρονος, τον οποίο κατηγορούσαν γείτονές του και κτηνοτρόφοι ότι θανάτωσε μια κατσίκα τους. Η υπόθεση ζωοκτονίας εκδικάστηκε σήμερα (9/3) στο Πενταμελές Εφετείο Κρήτης στα Χανιά.

Ο 24χρονος κατηγορείται ότι πυροβόλησε πολλάκις με καραμπίνα στο κεφάλι το άτυχο ζώο, ενώ στο δικαστήριο υπερηφανευόταν για την πράξη του«Σκότωσα δύο κατσίκες, πηγαίνετε σε όσα δικαστήρια θέλετε, δεν μ΄ ενδιαφέρει» φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με το Zarpanews, ο 24χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε δύο χρόνια και τέσσερις μήνες για το αδίκημα της ζωοκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας με κυνηγετικό όπλο και της οπλοχρησίας. Ωστόσο, σε δεύτερο βαθμό απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες παρά την σε βάρος του καταδικαστική εισαγγελική πρόταση.

Οι γείτονες που τον κατήγγειλαν περιέγραψαν ένα φρικτό θέαμα«Πήγε στο σπίτι της μητέρας μου και της είπε την κατσίκα τη σκότωσα πηγαίνετε να τη βρείτε. Την έχω σκοτώσει επειδή με πείραζε», ανέφερε ο γιος της οικογένειας. «Όλο το κεφάλι της κατσίκας γεμάτο σκάγια κι όλος ο τόπος ήταν γεύματος αίματα».

Η μητέρα του ανέφερε, επίσης: «Άκουσα πυροβολισμούς από το μέρος που ήταν τα ζώα μου. Μετά ήρθε ο κατηγορούμενος και μου λέει σας σκότωσα δυο κατσίκες, να πάτε σε όποιο δικαστήριο θέλετε. Πάω και βλέπω έξω από το συρματόπλεγμα του θερμοκηπίου του, την κατσίκα νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, ήταν ακόμα ζεστή.»

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, οι δύο οικογένειες είχαν διαφορές μεταξύ τους.

πηγή: apokoronaslife

%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%cf%80%ce%ae%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%ba/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button