Xania

Χανιά: Πώς μία αγγελία για εργασία κατέληξε σε καταγγελία βιασμού

Μία αγγελία για την εύρεση δουλειάς την οδήγησε στον απόλυτο εφιάλτη – Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται αύριο, Τρίτη 14 Μαρτίου 51χρονος Χανιώτης, ο οποίος φέρεται να βίασε 51χρονη γυναίκα

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών των Χανίων αναμένεται να βρεθεί αύριο το πρωί ο 51 ετών Χανίωτης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έπειτα από την καταγγελία για βιασμό που έκανε σε βάρος του, μία γυναίκα 51 ετών από το Μαρόκο, που διαμένει στα Χανιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, η ίδια στην προσπάθεια της να βρει δουλειά είχε δημοσιεύσει μία σχετική αγγελία μέσω της οποίας ζητούσε ακόμα και να προσέχει ηλικιωμένα άτομα.

Ο 51χρονος μόλις είδε την σχετική αγγελία, τηλεφώνησε στην γυναίκα λέγοντας της πως έχει ένα συγγενικό πρόσωπο το οποίο θα μπορούσε να προσέχει. Χωρίς πολλά λόγια έκλεισαν ραντεβού για να συναντηθούν με σκοπό να την μεταφέρει στο σπίτι του συγγενικού του προσώπου, στο οποίο θα παρείχε τις υπηρεσίες της η γυναίκα.

Δυστυχώς όμως για την 51χρονη η συνέχεια ήταν άκρως οδυνηρή, καθώς όπως κατήγγειλε στις αρχές έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Ο εν λόγω Χανιώτης -που σημειωτέων είναι παλιός γνώριμος των αρχών για άλλες όμως υποθέσεις- επιβίβασε την γυναίκα στο αυτοκίνητο του και αντί για το σπίτι που της είχε πει, την μετέφερε σε ένα αλσύλλιο, όπου με την χρήση βίας την βίασε.

Η γυναίκα όταν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του μετέβη κατευθείαν στην αστυνομία, όπου κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε, το θύμα αναγνώρισε τον 51χρονο Χανιώτη.

Οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν περνώντας του χειροπέδες, ενώ ο ίδιος φέρεται να είπε στην αστυνομία πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα περιέγραψε η γυναίκα, αλλά πως εκείνη ζήτησε χρήματα προκειμένου να συνευρεθούν και όταν εκείνος φέρεται να της έδωσε λιγότερα από όσα είχε ζητήσει, η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία για βιασμό.

Ο εισαγγελέας Χανίων στον οποίο οδηγήθηκε του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό που είναι σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αύριο το πρωί θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και στον Ανακρίτη.

πηγή: apokoronaslife

%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button