Xania

Χανιά: Σε απολογισμό προχώρησε η πρωτοβουλία πολιτών «πρώτα ο άνθρωπος» – Η παράταξη θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογες

Ο επικεφαλής Γιάννης Σαρρής παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων της κίνησης στην τρέχουσα θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς απομένουν μερικοί μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές. Αφού επισημάνθηκε η συνεχής λειτουργία του συντονιστικού της κίνησης και η αδιάλειπτη συμμετοχή των εκλεγμένων εκπροσώπων της στις συνεδριάσεις των δημοτικών οργάνων, κρίθηκε ως ιδιαίτερα θετικό το συνολικό αποτύπωμα της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Πρώτα ο Άνθρωπος», που πολιτεύτηκε σύμφωνα με τις αξίες και τις αρχές της, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας, χωρίς λογικές τυφλής αντιπολίτευσης.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για τρέχοντα αυτοδιοικητικά θέματα και πήραν τον λόγο μέλη της κίνησης για ενημερώσεις, αποτιμήσεις, επισημάνσεις και ερωτήσεις.

Στη συνέχεια έγινε εισήγηση του συντονιστικού για την πορεία προς τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η οποία συνοπτικά έχει ως εξής: Η Πρωτοβουλία Πολιτών, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη επιτυχημένη θητεία της στο ΔΣ, θεωρεί ότι η θετική πορεία και λειτουργία της αποτελούν ικανή προϋπόθεση και επαρκή λόγο για να δηλώσει τη συμμετοχή της στις εκλογές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η αυτόνομη κάθοδος παραμένει πάντα μια δυνατότητα αλλά όχι αυτοσκοπός. Η Πρωτοβουλία είναι ανοιχτή σε συνεργασίες αρχών με συλλογικότητες ή μεμονωμένους πολίτες. Τις συζητήσεις τους προσεχείς μήνες θα τις διεξάγει με διαφάνεια, ως συλλογικότητα, με τη βοήθεια αντιπροσωπευτικής επιτροπής με επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τόσο τον απολογισμό όσο και τον σχεδιασμό προς τις εκλογές και εξέλεξε αντιπροσωπευτική επιτροπή για την πορεία της κίνησης προς τις εκλογές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/605705/chania-se-apologismo-prochorise-i-protovoulia-politon-prota-o-anthropos-i-parataxi-tha-symmetaschei-stis-epikeimenes-ekloges/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button