Xania

Χανιά: Σε κακά χαλιά κεντρικός δρόμος της πόλης για μήνες – Προσωρινές λύσεις και «μπαλώματα»

Σε κακά χαλιά εξακολουθεί μετά από τόσους μήνες να παραμένει το πλακόστρωτο στην οδό Χιωτάκη με τους αρμόδιους να «σφυρίζουν» αδιάφορα.

Στο συγκεκριμένο πεζόδρομο εδώ και αρκετούς μήνες έχουν σπάσει κομμάτια από το πλακόστρωτο με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τρύπες και λακκούβες.

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες οι αρμόδιοι αποφάσισαν να «μπαλώσουν» -στην κυριολεξία- το πρόβλημα και να καλύψουν τις τρύπες που είχαν δημιουργηθεί με τσιμέντο.

Ωστόσο τα μπαλώματα είναι πάντα προσωρινά. Όπως ήταν αναμενόμενο το τσιμέντο «έσπασε» και το παλιό πρόβλημα επανήλθε, ίσως και μεγαλύτερο.

Κάτοικοι και περαστικοί βρίσκονται καθημερινά και πάλι αντιμέτωποι με τις λακκούβες, κινδυνεύοντας κάθε φορά που περνάνε από το συγκεκριμένα σημείο να πέσουν και να τραυματιστούν.

Φυσικά δεν γίνεται να μην γίνει αναφορά και στον κίνδυνο που ελλοχεύουν οι συγκεκριμένες λακκούβες για διερχόμενα δίκυκλα και πόσο εύκολο είναι να προκληθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα στο συγκεκριμένο δρόμο.

Σε κάθε περίπτωση ανάμεσα στα τόσα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή μια «ανάσα» από το συγκεκριμένο σημείο, θα μπορούσε να γίνει κάτι για αυτό το σημείο που διέρχονται δεκάδες πολίτες καθημερινά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/596518/chania-se-kaka-chalia-kentrikos-dromos-tis-polis-gia-mines-prosorines-lyseis-kai-balomata/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button