Xania

Χανιά: Στην παγίδα της αστυνομίας έπεσε 52χρονος που πουλούσε «λείψανα Αγίων»

Στα χέρια της αστυνομίας από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκεται ένας 52χρονος ο οποίος φέρεται να είχε κρυμμένα στο σπίτι του λείψανα, οστά, ιερατικά κοσμήματα και άλλα θρησκευτικά αντικείμενα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του 52χρονου ξεκίνησε λίγο νωρίτερα την Τετάρτη όταν κανόνισε να συναντηθεί με ένα αστυνομικό ο οποίος παρίστανε τον υποψήφιο αγοραστή για τα παράνομα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο φερόμενος ως δράστης.

Μάλιστα η συναλλαγή αφορούσε κάτι προθήκες που κατείχε ο 52χρονος οι οποίες περιείχαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του λείψανα Αγίων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Το ραντεβού είχε κλειστεί για τις τρεις το μεσημέρι. Όταν ο 52χρονος παρέδωσε στον αστυνομικό επτά προθήκες και θήκες οι οποίες περιείχαν συνολικά 17 οστά, τα οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ήταν λείψανα Αγίων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο αστυνομικός προχώρησε στην σύλληψη του.

Μετά την σύλληψη του οι αρχές πραγματοποιήσαν έρευνα στο σπίτι του φερόμενου ως δράστης όπου εντόπισαν 19 προθήκες που περιείχαν λείψανα, οστά, μέρη οστών, εικόνες Αγίων, ιερατικά κοσμήματα, σταυρό και φιαλίδια με υγρό. Παράλληλε βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο «Luger» και 207 φυσίγγια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/618673/chania-stin-pagida-tis-astynomias-epese-52chronos-pou-poulouse-leipsana-agion/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button