Xania

Χανιά: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Κύτταρο Χαλέπας για τους πληγέντας των σεισμών σε Τουρκία και Συρία

φωτο αρχείου

Σαν λαός ,πολλές φορές έχουμε αποδείξει ,ότι έχουμε στη ψυχή μας μεγάλο απόθεμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη παρακίνηση. Ο Εθελοντικός , Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄Κύτταρο Χαλέπας΄΄ σας παρακαλεί να εκφράσετε έμπρακτα την αμέριστη αλληλεγγύη σας στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που αυτή τη στιγμή χρειάζονται επείγουσα και συντονισμένη διεθνή βοήθεια ,για τη διάσωση των αγνοούμενων και την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων.

Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, με στόχο, μέσα στις επόμενες μέρες, να γίνει η πρώτη αποστολή τους, σε συνεργασία με φορείς της πόλης μας. Υπογραμμίζουμε πως τα μεταχειρισμένα είδη θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και επιμελώς συσκευασμένα, ώστε να αντέξουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τα είδη που συλλέγονται είναι τα ακόλουθα: Κουβέρτες, Παπλώματα, Υπνόσακοι, Σκηνές, Γάλα σε σκόνη, Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες, Απορρυπαντικά ρούχων, Οροί, Γάζες, Χάνζαπλαστ (γενικά ιατροφαρμακευτικό υλικό), είδη ατομικής υγιεινής.

Σημεία Παράδοσης υλικών έως 13/2/23 :
Εργατικό Κέντρο Χανίων ,ώρες 10.30π.μ-20.00 (καθημερινές)
Δήμος Χανίων ,Κύπρου 10 ,Ρεγγίνα, ώρες 8,30π.μ -14.30(καθημερινές)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/608469/chania-sygkentrosi-eidon-protis-anagkis-apo-to-kyttaro-chalepas-gia-tous-pligentas-ton-seismon-se-tourkia-kai-syria/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button