Xania

Χορός, διασκέδαση, παλμός και …Τσαλίκης στην έναρξη του “Χανιώτικου Καρναβαλιού” στη Σούδα (φωτο-βιντεο)

Στο κλειστό γυμναστήριο της Σούδας ξεκίνησε το φετινό “Χανιώτικο Καρναβάλι”. Το κλειστό της Σούδας επελέγη από τους διοργανωτές, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και φυσικά, για να μη διαταραχθεί ο προγραμματισμός.

Το Χανιώτικο Καρναβάλι διοργανώνεται και φέτος από τον Δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής.

Το “κλου” της βραδιάς αποτέλεσε η μεγάλη συναυλία από τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη, που τραγούδησε στους εκατοντάδες κόσμου που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο, γνωστές του επιτυχίες. Η εκδήλωση με τη συναυλία Τσαλίκη απέκτησε ξεχωριστό χρώμα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσηκώνει τον κόσμο.

Tον χαιρετισμό, εκ μέρους της δημοτικής αρχής Χανίων, έκανε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης καθώς ο δήμαρχος Χανίων απουσίαζε σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του βουλευτή Χανίων ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη.

17 ομάδες έχουν δηλώσει ως τώρα συμμετοχές, με τις υποψήφιες ομάδες να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Πέμπτη (16/2).

Φέτος έχει ως θέμα του την κρητική μυθολογία.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, τα χορευτικά έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση που έγινε στο κλειστό της Σούδας.

Σημειώνεται ότι η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:00, στους κεντρικούς δρόμους της Σούδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/608729/choros-diaskedasi-palmos-kai-tsalikis-stin-enarxi-tou-chaniotikou-karnavaliou-sti-souda-foto-vinteo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button