Xania

Ψήφισμα της Δημοτική Κοινότητας Χανίων για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

Η Κοινότητα Χανίων του Δήμου Χανίων, κατά την έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση του Συμβουλίου της, με την υπ’ αριθμ. 7/2023 απόφασή της, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

«Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν ένας άνθρωπος με δύναμη ψυχής, εντιμότητα ήθος και αξιοπρέπεια , σεβαστός από πολιτικούς φίλους και αντιπάλους. Πάλεψε και διεκδίκησε για τα θέματα του Δήμου Χανίων, του Νομού Χανίων, της ιδιαίτερης πατρίδας του των Σφακίων και για τα συμφέροντα όλων των Χανιωτών.

Με παλληκαριά και αντρειοσύνη είχε μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του με τον καρκίνο σε τηλεοπτική εκπομπή στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης. Και έστειλε τα δικά του μηνύματα προς όλους: “Δεν είναι μόνο η φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται αλλά και η αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη ώστε να ξεπεράσεις ή να νικήσεις το πρόβλημα”.

“Κάθε μέρα που κερδίζεται, μας φέρνει πιο κοντά στη νίκη. Ο κάθε ένας και η κάθε μία χωριστά πρέπει να μεταδίδουμε διαρκώς αυτό το ελπιδοφόρο μήνυμα”, έλεγε σε μήνυμά του σε εκδήλωση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας που έγινε στα Χανιά, 4 μέρες πριν πεθάνει .

Δυστυχώς, ο Μανούσος Βολουδάκης «έφυγε» σε ηλικία μόλις 57 ετών .

Ως Δημοτική Κοινότητα Χανίων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο , τα παιδιά του και στην οικογένεια του».

 

πηγή: creta24

psifisma-tis-dimotiki-koinotitas-chanion-ton-thanato-manoysoy-voloydaki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button